Herra Haarniskan tervetulojuhlat

26.4.2016 14:00 - 17:00

haarniska-facebook.png

 

Tivolin uskollinen vartija, kaikkien janoisten sankari, herra Haarniska on saapunut LYYn toimistolle! Tämän historiallisen tapahtuman kunniaksi järjestetään vappuinen tervetulojuhla.

Juhlan ohessa kerätään ja muistellaan tarinoita liittyen Tivoliin, Valsaan sekä tietysti haarniskaan. Voit kertoa muistosi meille oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen haarniska@lyy.fi. Myös aiheeseen liittyvät kuvat ovat erittäin tervetulleita! Muistosi voit lähettää joko nimellä tai nimimerkillä. 

Muisteloita käydään läpi Haarniskan tervetulojuhlassa 26.4.2016. Kaikki meille lähetetyt tarinat koostetaan ja tallennetaan osaksi ylioppilaskunnan arkistoa. Niitä tullaan mahdollisesti käyttämään ylioppilaskunnan tulevissa julkaisuissa. 

Haarniskan tervetulojuhla toimii myös alumnitapaamisena. Kaikki entiset ja nykyiset järjestötoimijat ovat erittäin tervetulleita mukaan muistelemaan Tivolin menneitä päiviä sekä juhlimaan Haarniskan uutta tulemista!

Tarjoilujen vuoksi toivomme että teet ilmoittautumisen. Oheisen linkin kautta voit myös lähettää oman tarinasi, vaikka et osallistuisikaan juhlaan.

https://docs.google.com/forms/d/1enBwkW77-9GEH-vrDM4CZ97GIaqLj1fnNObQuNOP6Aw/viewform?usp=send_form