LYY SPEKSI CASTING

01.11.2016 17:00 - 18:00


Etsimme luovia osaajia ja toimeliaita tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Jos tiedät, että sisälläsi asuu pieni:

- näyttelijä
- tanssija
- muusikko
- nuotintaja
- valoteknikko
- ääniteknikko
- lavastaja
- puvustaja
- maskeeraaja
- valokuvaaja
- graafikko
- järjestäjä
- lipunmyyjä
- muu speksihöylä,

niin ota suunnaksi LYY SPEKSI CASTING 2017!

MITÄ: LYY Speksi Casting 2017
MISSÄ: LS11, CASTREN-sali, Lapin yliopisto
MILLOIN: Tiistaina 1.11.2016 klo 17

Jos jokin speksiasia askarruttaa, niin laita rohkeasti viestiä! Jos et jostain syystä pääse castingiin, niin laita silti ihmeessä yhteystietosi ja kerro kiinnostuksestasi meille sähköpostilla. Heränneet kysymykset, huolet ja hehkutukset löytävät perille sähköpostilla lyyspeksi@gmail.com

AI MIKÄ IHMEEN SPEKSI?
Speksi on interaktiivista opiskelijateatteria, jolle on tyypillistä näyttävät musiikki- ja tanssinumerot sekä tunnettuihin tarinoihin ja ajankohtaisiin asioihin pohjautuva opiskelijahuumori. Ihan tavallisesta parodiasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä speksistä speksin tekee ”Omstart!”-huudot. Speksiyleisö voi koska tahansa keskeyttää show’n ja pyytää esiintyjiä esittämään repliikin uudelleen ja uudella tavalla. "Omstart!"-huuto tuo esitykseen speksimäistä lisähauskuutta pakottamalla näyttelijän ja usein myös muut lavallaolijat improvisoimaan jotain ennennäkemätöntä. Lopputuloksena on spektaakkelimainen musikaalishow, jossa jokainen esitys on ainutlaatuinen.

Viidettä kertaa järjestettävä LYY Speksi vankistaa jalansijaansa tärkeänä osana lappilaista opiskelijakulttuuria. Liity siis Rovaniemen speksiperheeseen ja lähde mukaan tekemään seuraavasta speksistä vieläkin spektaakkelimaisempaa!

www.lyyspeksi.com