Antti Eteläaho Edunvalvonta-asiantuntijaksi

29.09.2016

IMG_8092.JPG

Antti Eteläaho. 

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on valinnut uudeksi edunvalvonta-asiantuntijaksi yhteiskuntatieteiden kandidaatin Antti Eteläahon. 

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on kokouksessaan 29.9.2016 valinnut ylioppilaskunnan uudeksi edunvalvonta-asiantuntijaksi yhteiskuntatieteiden kandidaatti Antti Eteläahon. Hän on toiminut aktiivisesti ainejärjestössään Kosmos Buranissa sekä hallinnon opiskelijaedustajana yhteiskuntatieteiden tiedekuntaneuvostossa. 

Valitsijat vakuuttuivat Eteläahon motivaatiosta edunvalvontatyöhön ja sen kehittämiseen. Eteläahon aikaisempi työkokemus toimittajana nähtiin suurena etuna edunvalvonta-asiantuntijan työssä, jossa laaditaan paljon kirjallisia tiedotteita, lausuntoja sekä kannanottoja. Antti on myös tunnettu yliopistoyhteisössä leppoisana tyyppinä, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. 

”Olen erittäin motivoitunut edunvalvonta-asiantuntijan työhön, sillä opiskelijoiden edunvalvonta on juuri se asia, jonka parissa haluan tällä hetkellä työskennellä aktiivisesti. Haluan tuoda ylioppilaskunnan edunvalvontatoimintaa näkyvämmäksi osaksi riviopiskelijalle, sillä edunvalvontatyö on iso osa ylioppilaskunnan toimintaa. Elämme mielenkiintoisia aikoja edunvalvonnan kentällä kuntavaalien lähestyessä sekä L2 -projektin edetessä. Molemmat ovat tärkeitä kohteita opiskelijoiden edunvalvonnalle”, kommentoi Eteläaho uutta pestiään ja sen tuomia haasteita. 

Uusi edunvalvonta-asiantuntija aloittaa työssään maanantaina 3.10.2016.

 

Lisätietoja: Pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri(a)lyy.fi, puh. 040 578 4207,

Edunvalvonta-asiantuntija Antti Eteläaho, puh. 050 4915828, aetelaah(at)ulapland.fi.