Ehdota Lapin yliopiston ylioppilaskunnan ansiomerkin saajaa

27.08.2015

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunta palkitsee joka vuosi vuosijuhliensa yhteydessä ylioppilaskuntamme toimintaan osallistuneita henkilöitä ansiomerkein. LYYn ansiomerkkejä on perinteisesti annettu henkilöille, jotka ovat osallistuneet ylioppilaskuntamme toimintaan ansiokkaalla tavalla. Tänä vuonna LYYn vuosijuhlia juhlitaan ja ansiomerkit jaetaan lauantaina 3. lokakuuta tiedekeskus Arktikumissa.

 

Tänä vuonna Lapin yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä ja ylioppilaskunnan piirissä toimivilla järjestöillä on mahdollisuus ehdottaa ansiomerkkien saajia. Jos siis tunnet henkilön, joka mielestäsi täyttää alla esitetyt ehdot, niin ehdota häntä rohkeasti ansiomerkin saajaksi. Liitä mukaan asianmukaiset perustelut. Ehdotetun henkilön ei tarvitse olla ylioppilaskuntamme jäsen.

 

”Ansiomerkki voidaan antaa tunnustuksena ylioppilaskunnan toimintaan erittäin ansiokkaalla tavalla osallistuneelle henkilölle tai henkilölle, joka on työssään edistänyt ylioppilaskunnan jäsenten etua pitkäjänteisellä ja merkittävällä tavalla. Ansiomerkki voidaan antaa myös tunnustuksena ylioppilaskunnan jäsenelle, joka on osoittanut kiitettävää aktiivisuutta ylioppilaskunnan toiminnassa. Merkki voidaan myöntää myös ylioppilaskunnan piirissä toimivan järjestön toimintaan ansiokkaalla tavalla osallistuneelle henkilölle.”

Katkelma Lapin yliopiston ylioppilaskunnan ansiomerkkiohjesäännöstä

 

Ehdotukset tulee lähettää viimeistään 6.9.2015 sähköpostitse osoitteeseen jarjestosihteeri@lyy.fi.

Lisätietoja käytännön asioista voi kysellä samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse numerosta +358 45 138 4192.