Etsitään kiireapulaista LYYlle!

27.07.2016

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunta (LYY) on lähes 4000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. LYY toimii jäsenistönsä etu- ja palvelujärjestönä. Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa  

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA 

kiireapulaiseksi helpottamaan opiskelijasyksyn sesonkiruuhkaa määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Asiakaspalveluvastaava hoitaa opiskelijoiden neuvontaa ja palvelua jäsenasioissa. Tärkeimpänä työtehtävän on lukuvuositarrojen- ja kalentereiden jako. Työssä pääset tutustumaan ylioppilaskunnan toimintaan ja arkeen. Työ sopii erinomaisesti opintojen ohessa tehtäväksi.   

Työtehtävään vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tunnollista ja huolellista tehtävänotetta. Riittävän reippaalla ja rempseällä asenteella pääsee pitkälle.  

Asiakaspalveluvastaava työskentelee ylioppilaskunnan toimistolla sekä LYYn palvelupisteessä Lapin yliopistolla. Yliopiston palvelupisteessä toimii myös LYYn Desingn Shopin Pop up-kauppa joten ajoittain asiakaspalveluvastaava pääsee toimimaan myös desingn-myyjänä.  

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan sähköisesti PDF-tiedostona osoitteeseen hakemukset@lyy.fi 12.8. kello 16.00 mennessä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun puolessa välissä ja päättyy noin syyskuun puolessa välissä. Työ on osa-aikaista noin 20-25h/vko. Työstä maksettava palkka perustuu YTES:een.  

Ylioppilaskunnan hallituksen tai edustajiston jäsenet eivät voi toimia työsuhteessa ylioppilaskunnassa. 

Lisätietoja antaa (3.8. saakka) pääsihteeri Laura Kantomaa 040 5276135 ja järjestö- ja viestintäasiantuntija Mari Paavola 045 138 4192  jarjestoasiantuntija@lyy.fi