Frankin opiskelijakortit päivittyvät ja hinnat muuttuvat

02.08.2018

 

Frank App päivittyi ja opiskelijakorttien hinnat muuttuivat 1.8. alkaen. Päivityksen myötä Frank App sekä selaimella käytettävä verkkopalveluversio on yhtä ja samaa palvelua. Tutustu Frankin uudistuneeseen opiskelijakorttivalikoimaan ja hintoihin täältä. 

Uusi Frank App aukeaa sisältönäkymään, jota kautta opiskelija löytää uusimmat ja kuumimmat edut sekä ajankohtaista informaatiota. Digitaalinen opiskelijakortti on vain yhden nopean swaippauksen tai alavalikon täppäyksen päässä.

 

Miksi uusi Frank App pyytää minua rekisteröitymään?

Frank Appin uusi versio pyytää sinua rekisteröitymään tai kirjautumaan student.frank.fi verkkopalvelun tunnuksillasi, vaikka olisit käyttänyt Frank Appia aiemmin. Tämä johtuu siitä, että Frank luopuu kokonaan vanhasta applikaatiostaan ja yhdistää palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi student.frank.fi osoitteessa syksystä 2017 alkaen toimineen verkkopalvelun kanssa.

 

Huomaa: uuden version käyttöönotto vaatii aktiivisen läsnäolostatuksen!

Tämä tarkoittaa, että uusi Frank App ei voi varmentaa opiskelijastatusta, jos et ole rekisteröitymishetkellä läsnäoleva opiskelija. Mikäli opintosi juuri päättyivät, etkä ole enää läsnäoleva ensi lukukaudella, voit jatkaa vanhan sovellusversion käyttöä elokuun loppuun asti tai 30 päivän ajan läsnäolotiedon poistumisen jälkeen.

 

Jos sinulla on ongelmia uuden Frank Appin kanssa, tarkista löytäisitkö apua ongelmiisi täältäMikäli FAQ-osiosta ei ollut apua kysymykseesi, ota yhteyttä Frankiin: info@frank.fi.