Hae edunvalvonta-asiantuntijan sijaiseksi

13.05.2019

 

LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA (LYY) 

 

On lähes 4000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. LYY toimii jäsenistönsä etu- ja palvelujärjestönä. Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa  

Edunvalvonta-asiantuntijan opintovapaan sijaista määräajalle 29.7.2019-31.5.2020

Tarjoamme mielenkiintoisenmonipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestötyön ytimessä.

Edunvalvonta-asiantuntija vastaa koulutus- ja sosiaalipolitiikanopiskelijoiden työelämäasioidenkansainvälisten asioiden, kunta- ja aluevaikuttamisen sekä opiskelijatuutoroinnin koordinnoinnista. Työssäsi keskityt erityisesti Lapin yliopistossa tapahtuvaan edunvalvontaan. LYY:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti edunvalvonta-asiantuntija toimii myös organisaation toisena häirintäyhdyshenkilönä.


Työnkuvaasi kuuluu mm. asiantuntijatyö, asiakohtien valmistelutyö, lausuntojen ja kannanottojen laatiminen, erilaisiin projekteihin osallistuminen sekä vastaaminen osaltasi ylioppilaskunnan hallinnosta, opiskelijoiden neuvonnasta ja yhteistoiminnasta opiskelijaedustajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös jäsenpalvelu.

Työ edunvalvonta-asiantuntijana vaatii oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä, toisinaan asioihin on reagoitava hyvin nopealla aikataululla ja priorisoiden. Olemme tiivis työyhteisö ja sosiaalinen asenne ja tiimityöhenki auttavat tässä työssä hyvin pitkälle. 

Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä, kehittymään asiantuntijana sekä tekemään opiskelijan parempaa elämää nuorekkaassa, virkeässä ja rempseässä työyhteisössä!

Edellytämme sinulta: 

  • korkeakouluopintoja 
  • kokonaisymmärrystä korkeakouluopiskelijoiden edunvalvonnasta   
  • hyviä vuorovaikutustaitoja  
  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa  
  • hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti toimistosovellusten ja sosiaalisen median osalta  

Eduksi katsomme ylioppilaskuntakokemuksen sekä perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan ja paikalliseen korkeakoulupolitiikkaan. Edunvalvonta-asiantuntijan on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen asiantuntijatyöhön. Työ vaatii tarkoituksenmukaista itsensä johtamista. Tuntemus paikallisesta korkeakoulukentästä katsotaan eduksi.

Perehdytämme sinut työhösi!

Kokonaistyöaika on 37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen, alkaen 29.7.2019 ja päättyen 31.5.2020. Pohjapalkka on 1858,49 euroa kuukaudessa, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset ja CV:t lähetetään sähköisesti PDF-tiedostona osoitteeseen hakemukset@lyy.fi. Otsikkoriville maininta "edunvalvonta-asiantuntija". Halutessasi voit liittää mukaan lyhyen videotervehdyksen.  

Hakuaika päättyy 31.5.2019 kello 16.00. 

 

Lisätietoja,

Edunvalvonta-asiantuntijan työstä: edunvalvonta-asiantuntija, Antti Eteläaho,

edunvalvonta@lyy.fi  045 138 4190 

 

Hausta ja käytännön asioista: pääsihteeri Heljä Kärnä, paasihteeri@lyy.fi, 040 578 4207