Hae LYYn järjestö- ja viestintäasiantuntijaksi!

04.06.2017

 

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa

 

Järjestö- ja viestintäasiantuntijaa  

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 14.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on osa- aikainen (25h/viikko), mutta elo-syyskuun ajan kokoaikainen (37,5h/viikko).

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä. Järjestö- ja viestintäasiantuntija vastaa ylioppilaskunnan kulttuuri- ja järjestötoiminnasta ja sen kehittämisestä. Hänen tärkeimpiä tehtäviään on suunnitella ja toteuttaa ylioppilaskunnan erilaisia projekteja ja tapahtumia, toimia monipuolisesti ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tukena sekä vastata ylioppilaskunnan viestinnästä ja tiedotuksesta. Hän osallistuu jäsenistölle suunnattujen palveluiden toteuttamiseen sekä järjestöjen kouluttamiseen. Järjestö- ja viestintäasiantuntija vastaa erityisesti ylioppilaskunnan fuksitoiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtävään kuuluu myös jäsenpalvelua.

Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työ tapahtuu pääsääntöisesti virka-aikana, mutta työ saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää nuorekkaassa, virkeässä ja rempseässä työyhteisössä.

 

Edellytämme sinulta

  • korkeakouluopintoja
  • kokemusta tapahtuman tuottamisesta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • projektinhallintataitoja sekä organisointikykyä
  • hyviä viestintätaitoja ja kokemusta monikanavaisesta viestinnästä
  • hyvää kokemusta sosiaalisesta mediasta

 

Eduksi katsomme kokemuksen taloudenhallinnasta sekä kulttuurikentän ja ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tuntemuksen. Järjestö- ja viestintäasiantuntijan on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsensä johtamiseen.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Osa-aikaisena työaika on 25 tuntia viikossa ja pohjapalkka on 1203 euroa kuukaudessa, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@lyy.fi. Hakemuksen liitteeksi tulee toteuttaa vapaamuotoinen video jossa vastataan seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään?
  • Mikä sinusta on tärkeintä ylioppilaskunnan fuksitoiminnassa?

Hakemus liitteineen tulee olla perillä viimeistään maanantaina 19.6.2017 klo 12.00, otsikkoriville maininta ”Järjestösihteeri”. Videon voi toimittaa myös muulla sovitulla tavalla. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään viikolla 25.

Lisätietoja

Pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri@lyy.fi 040 578 4207