Hae opiskelijajäseneksi LYY-yhtiöiden hallitukseen

17.05.2016

LYY-yhtiöiden hallitukseen etsitään opiskelijajäseniä


LYYn omistamia yhtiöitä ovat Lapin Lyyli Oy. (100%), Rovaniemen Laky Oy. (98%) ja LYY-Kiinteistöt Oy. (Rovaniemen Laky Oy:n tytäryhtiö). Yhtiöiden hallituksessa vaikuttaa sekä asiantuntijajäseniä että opiskelijajäseniä.


Lapin Lyyli Oy. tarjoaa opiskelijoille kahvila- ja ravintolapalveluita yliopistolla. Keskeisin osa Lapin Lyylin toimintaa on kahvila Meidän Lovisa. Lapin Lyylin toimintaan kuuluu myös Arctic Design Shop sekä HIOMO.


Lapin Lyylin hallitukseen haetaan kahta (2) opiskelijajäsentä kaksivuotiskaudelle.

Jos olet kiinnostunut Lovisan kehittämisestä, haluat buustata Arctic Design Shopia kohti uutta ulottuvuutta ja päästä kurkistamaan bisnestoimintaan laita ihmeessä hakemuksesi sisään! Uudenlaisen hallitustoiminnan kautta toivomme Lyylille uutta draivia ja entistä parempia palveluita opiskelijoiden arkeen. Opiskelijajäsenen tehtävänä on erityisesti tarkastella toimintaa opiskelijayhteisön näkökulmasta ja toimia vuorovaikutuksen linkkinä yliopistoyhteisön ja yhtiön johdon välillä. Hallitus kokoontuu noin kuukausittain ja jäseniltä odotetaan sitoutumista hallituksen toimintaan. Hallitustyöskentelystä maksetaan palkkio.


Rovaniemen Laky Oy:n ja LYY-Kiinteistöt Oy:n hallitukseen etsitään yhtä (1) opiskelijajäsentä.

Yhtiöiden hallintoa hoitaa sama hallitus. Jatkossa toiminta tulee keskittymään pitkälti varainhoitoon ja sijoitustoiminnan kehittymisen seurantaan. Hallituskausi kestää kaksi vuotta. Jos olet kiinnostunut sijoitustoiminnasta ja varainhallinnasta tämä on mielenkiintoinen paikka oppia lisää. Yhtiön tavoitteena on tuottaa mahdollisimman paljon voittoa omistajalleen (LYY) ja näin tukea pitkäjänteisesti LYYn toimintaa. Jäseniltä odotetaan sitoutumista vastuulliseen toimintaan. Hallitus kokoustaa muutaman kerran vuodessa ja toiminnasta maksetaan palkkio.


Hakemukset ja CV:t (soveltuvin osin) voi lähettää sähköisessä muodossa LYYn edustajiston puheenjohtajalle osoitteeseen johanna.teijonmaa(at)lyy.fi. Hakemukset tulee lähettää 24.5.2016 klo 12.00 mennessä.


Lisätietoja:
Johanna Teijonmaa, johanna.teijonmaa(at)lyy.fi, 0407063956
Edustajiston puheenjohtaja
Lapin yliopiston ylioppilaskunta