Hae opiskelijajäseneksi ylioppilaskunnan yhtiöiden hallituksiin!

31.05.2018

 

HAKUILMOITUS OPISKELIJAJÄSENIEN HAUSTA YLIOPPILASKUNNAN YHTIÖIDEN HALLITUKSIIN

 

Lapin Lyyli Oy on Lapin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yhtiö. Lapin Lyyli tarjoaa opiskelijoille kahvila- ja ravintolapalveluita yliopistolla. Keskeisin osa Lapin Lyylin toimintaa on kahvila Meidän Lovisa. Yhtiön hallituksessa vaikuttaa sekä asiantuntijajäseniä että opiskelijajäseniä.

 

Rovaniemen Laky Oy ja sen tytäryhtiö LYY-kiinteistöt Oy ovat pääasiassa varainhoitoon ja uuden opiskelijakulttuurin luomiseen keskittyviä yhtiöitä, joiden fuusio on alkanut. Yhtiöiden hallituksessa on eri osaamistaustoista tulevia henkilöitä. Rovaniemen Laky Oy:llä ja LYY-kiinteistöt Oy:llä on sama hallitus.

 

Lapin Lyyli Oy:n hallitukseen haetaan yhtä (1) opiskelijaedustajaa. 

 

Jos olet kiinnostunut Meidän Lovisan kehittämisestä ja haluat olla mukana tuottamassa entistä parempia palveluita opiskelijan arkeen, olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään. Opiskelijajäsenen tehtävänä on erityisesti tarkastella toimintaa opiskelijayhteisön näkökulmasta ja toimia vuorovaikutuksen linkkinä yliopistoyhteisön ja yhtiön johdon välillä. Hallitus kokoontuu noin kuusi kertaa vuodessa ja jäseniltä odotetaan sitoutumista hallituksen toimintaan. Tehtävästä maksetaan vuosittainen palkkio.

 

Rovaniemen Laky Oy:n ja LYY-kiinteistöt Oy:n hallitukseen haetaan yhteisesti yhtä (1) opiskelijaedustajaa.

 

Jos sijoitustoiminta ja pitkän aikavälin vaikuttaminen ovat lähellä sydäntäsi, olet etsimämme henkilö. Opiskelijajäsenen tehtävänä on tuoda erityisesti opiskelijan ja ylioppilaskunnan näkemyksiä yhtiöiden kehittämiseen ja sijoitusten ohjaamiseen. Hallitus kokoontuu noin kolmesta neljään kertaan vuoden sisällä, työskentelyn painottuen kokousten välisiin aikoihin. Tehtävästä maksetaan vuosittainen palkkio.

 

Hakemukset ja CV:t (soveltuvin osin) voi lähettää sähköisessä muodossa osoitteeseen hakemukset(at)lyy.fi. Muista laittaa viestin otsikkoon ja hakuasiakirjoihin, mihin tehtävään haet. Hakemukset tulee lähettää 8.6.2018 klo 12.00 mennessä. Ensimmäisessä vaiheessa hakemukset käsitellään pääsihteeri vs:n toimesta ja ne anonymisoidaan ylioppilaskunnan valintatoimikuntaa varten. Toisessa vaiheessa valintatoimikunta tekee hakemusten perusteella päätökset ja tarvittaessa kutsuu hakijoita puhelinhaastatteluihin.

 

Lisätietoja:

Janette Peltokorpi

epj(at)lyy.fi

Edustajiston puheenjohtaja

 

Joonas Kivioja

paasihteeri(at)lyy.fi

Pääsihteeri vs.