Hae projektiavustusta!

03.04.2017

 

YLIOPPILASKUNTA MYÖNTÄÄ PROJEKTIAVUSTUSTA

 

Ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt avata projektiavustukset vapaaseen hakuun. Projektiavustusia myönnetään yhteensä 3000 euron edestä. Avustus on uusi avustustapa jonka myötä pyritään kehittämään lappilaista opiskelijakulttuuria!

Projektiavusta voi hakea kaikenlaiseen tapahtumatoimintaan, olipa kyse opintoja hyödyntävästä tai vapaa-ajalle suunnatusta toiminnasta, ideoista, hankinnoista tai tempauksista. Edellytyksenä on että tapahtuma on poikkitieteellinen, on siis tärkeää että tapahtuma on avoin kaikille ylioppilaskunnan jäsenille! Projektiavustusta ei myönnetä yhdistyksen perustoimintaan (tätä varten on erillinen perusavustus) vaan mielellään uuteen ja innostavaan toimintaan!

Projektiavustusta voi hakea ylioppilaskunnan piirissä toimivat yhdistykset ja järjestöt mutta myös yksittäiset henkilöt tai ryhmät. Projektiavustuksen saanti ei siis vaadi rekisteröityä yhdistystä!

Hakemus toimitetaan kirjallisessa muodossa, sähköisenä ja PDF-muodossa osoitteeseen hakemukset@lyy.fi. Hakemukset on toimitettava viimeistään 30.4.2017.    

 

Ohjeita hakemukset tekoon:

  • Perustele vakuuttavasti miksi juuri sinun ideasi tarvitsee avustusta
  • Perustele miten ideanne vaikuttaa lappilaiseen opiskelijakulttuuriin
  • Toimita ideastanne hyvin valmisteltu suunnitelma ja budjetti
  • Kerro selvästi kuinka suurta avustussummaa haet
  • Hakemus saa olla vapaamuotoinen

 

Hallitus käsittelee hakemukset toukokuun alussa. Valmistaudu esittelemään ajatuksesi myös livenä hallitukselle! Kannatettavimmat ideat kutsutaan esittelemään ideat tarkemmin. Hallitus tekee lopullisesti päätökset avustusten jakamisesta ja rahamääristä. Avustuksen saaja sitoutuu toimittamaan loppuraportin rahankäytöstä. Hallituksella on oikeus vaatia takaisin myönnetty avustus mikäli se katsoo ettei avustusta ole käytetty oikein.

 

Avustus on tarkoitettu vuodelle 2017 käytettäväksi. Joten voit hakea sitä kaikkiin loppuvuonna toteutuviin ideoihin. Mikäli koko avustusmäärää ei voida jakaa ensimmäisellä kierroksella, syksyllä järjestetään toinen haku.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Laura Kantomaa // paasihteeri@lyy.fi // 040 578 4207

Hallituksen puheenjohtaja Matias Kassala // puheenjohtaja@lyy.fi // 040 534 3399