Hae SYL:n kehitystyöasian neuvottelukuntaan!

12.05.2015

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta, tuttujen kesken KENKKU, koostuu ylioppilaskuntien nimeämistä vapaaehtoisista, joiden tehtäviin kuuluu SYL:n kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnossa avustaminen, kuten raportointi, hankkeiden talousseuranta ja yleinen hankkeen etenemisen seuranta. KENKKU kokoontuu kerran kuussa lukuvuoden aikana Helsingissä yleensä maanantaisin tai perjantaisin. Kokousten välillä asioita valmistellaan sähköpostitse. Jokainen KENKKUn jäsen kuuluu myös maaryhmään, jossa hän tutustuu tarkemmin yhteen SYL:n hankkeeseen ja osallistuu kyseiseen hankkeeseen paremmin. KENKKUn tehtäviin kuuluu myös kehitysyhteistyöstä tiedottaminen, kuten blogin kirjoittaminen ja ylioppilaskuntavierailut.


Voit hakea KENKKUun lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen 22.5. klo 12:00 mennessä osoitteeseen kv@lyy.fi


Kuvaile hakemuksessa omaa osaamistasi ja motivaatiotasi sekä kerro, miten kehittäisit oman ylioppilaskuntasi tietämystä SYL:n kehitysyhteistyöasioista. Kerro myös mahdollisesta ulkomaanvaihdosta, harjoittelusta tai työstä, ja sen vaikutuksista toimintaan osallistumiseen. KENKKUlaiselta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


Lue, mitä nykyiset KENKKUlaiset ajattelevat KENKKUssa työskentelystä:


"KENKKU on täydellinen esimerkki poikkitieteellisestä yhteistyöstä, ja siitä miten mahtavia projekteja syntyy, kun laitetaan samaan soppaan valtiotieteilijöitä, yritysosaamista, oikeustieteellistä näkemystä, muutama sosiologi ja kourallinen muita tulevia erityisosaajia."


"KENKKU tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehitysyhteistyöhön liittyvän työkokemuksen kartuttamiseen jo opiskeluaikana. SYL:n hankkeiden kautta myös opiskelijat ylioppilaskunnista, joissa ei ole omia hankkeita, pääsevät mukaan kehytoimintaan. "


”KENKKUn tarjoama kokemus hankehallinnosta on hyödyllistä hyvinkin monessa kontekstissa. Suosittelen lämpimästi."

Tule mukaan KENKKUilemaan!

Lisätietoa:

Janne Hälinen         
SYL:n hallituksen kehitysyhteistyövastaava   
janne.halinen@syl.fi         
044 906 5003 


Johanna Ursin-Escobar
SYL:n kehitysyhteistyökoordinaattori
johanna.ursin-escobar@syl.fi
044 780 0220
http://kehitysyhteistyo.syl.fi/