Haku LYYn hallitukseen 2017 on auki

02.11.2016

Haku ylioppilaskunnan hallitukseen on alkanut. Ylioppilaskunnan hallitus muodostuu puheenjohtajasta ja 5-9 hallituksen jäsenestä. Hallitus työskentelee tiiviisti yhteistyössä toimiston väen kanssa opiskelijoiden edunvalvonnan eteen. 

LYYn hallituksessa pääset rakentamaan opiskelijan parempaa huomista niin Rovaniemellä kuin valtakunnallisestikin. Ylioppilaskuntamme hallituksessa pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti niin lappilaiseen opiskelijakulttuuriin kuin opiskelijoiden edunvalvonnallisiinkin asioihin.

"Ylioppilaskunnan hallituksessa olen päässyt haastamaan jatkuvavsti itseäni ja omaa osaamistani. Olen oppinut paljon niin viestinnästä, yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa kuin henkilöstön rekrytoinnistakin. Vuosi sitten olin hyvin epävarma haenko ollenkaan LYYn hallitukseen, onneksi hain sillä olisin jäänyt paljosta paitsi ilman  hallitustoimintaa. Rohkaisenkin kaikkia joita kiinnostaa edes vähän hallitustoiminta rohkeasti uskomaan itseensä ja hakemaan. Jotkut ovat epäilleet olenko suorittanut vuoden aikana ollenkaan opintopisteitä, mutta epäilijöiden (ja KELAn) iloksi voin todeta että on niitä kertynyt keskimäärin 5op/kk." kertoo hallituksen jäsen Iida Vesterinen kuluneesta vuodesta hallituksen jäsenenä. Hallituksen varapuheenjohtaja ja koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava Alesi Lindqvist jatkaa osittain samoilla linjoilla: "Kuluneen vuoden aikana olen saanut tavata mahtavia tyyppejä ympäri Suomen ja olen päässyt harjoittelemaan työelämässä vaadittavia taitoja rennossa ilmapiirissä. Olen saanut kurkistaa syvemmälle opiskelijan elämään vaikuttaviin päätöksentekoprosersseihin ja harjoittamaan aktiivisesti omia vuorovaikutustaitojani."

Hallitustyöskentelyn aikana pääset työskentelemään säännöllisesti yhteistyössä monien eri tahojen kanssa ja tekemään asioita sen eteen, että Lapin yliopisto olisi opiskelijalle yhä parempi paikka opiskella. Toiminta ylioppilaskunnan hallituksessa ottaa paljon, mutta antaa vielä enemmän.

Mikäli sinua kiinnostaa hallitustoimina, lisätietoja voit kysellä tämänhetkisiltä hallituksen jäseniltä. Voit myös osallistua tyrkkytapahtumiin, jonne ovat tervetulleita kaikki hallitustyöskentelystä kiinnostuneet kyselemään hallitustoiminnasta ja esittäytymään. Nämä tapahtumat järjestetään keskiviikkona 9.11. klo 20:30 alkaen LYYn saunalla (Hallituskatu 20D, ylin kerros) sekä 30.11. Klo 14 alkaen kahvila Meidän Lovisassa. 

Ylioppilaskunnan hallitukseen haetaan toimittamalla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset(at)lyy.fi. Hallituksen vuodelle 2017 valitsee ylioppilaskunnan edustajisto kokouksessaan 8.12. Lisätietoa hallitustoiminnasta, hausta ja pesteistä löydät täältä.

 

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Elias Rauhala, puheenjohtaja(at)lyy.fi, p.044 030 4243

Edustajiston puheenjohtaja Johanna Teijonmaa, epj(at)lyy.fi, p.040 706 3956