Haku LYYn hallitukseen 2018 on auki

21.11.2017

Haku ylioppilaskunnan hallitukseen on alkanut. Ylioppilaskunnan hallitus muodostuu puheenjohtajasta ja 5-9 hallituksen jäsenestä. Hallitus työskentelee tiiviisti yhteistyössä toimiston väen kanssa opiskelijoiden edunvalvonnan eteen.

LYYn hallituksessa pääset rakentamaan opiskelijan parempaa huomista niin Rovaniemellä kuin valtakunnallisestikin. Ylioppilaskuntamme hallituksessa pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti niin lappilaiseen opiskelijakulttuuriin kuin opiskelijoiden edunvalvonnallisiinkin asioihin.

Hallitustyöskentelyn aikana pääset työskentelemään säännöllisesti yhteistyössä monien eri tahojen kanssa ja tekemään asioita sen eteen, että Lapin yliopisto olisi opiskelijalle yhä parempi paikka opiskella. Toiminta ylioppilaskunnan hallituksessa antaa paljon, nimittäin työelämätaitoja, uusia ainutlaatuisia kokemuksia ja laajoja verkostoja.

Mikäli sinua kiinnostaa hallitustoimina, lisätietoja voit kysellä tämänhetkisiltä hallituksen jäseniltä. Voit myös osallistua rekrytapahtumaan, jonne ovat tervetulleita kaikki hallitustyöskentelystä kiinnostuneet kyselemään hallitustoiminnasta ja esittäytymään. Istuvien hallituslaisten kyselytunti järjestetään 29.11. klo 14 kahvila Lovisassa. Hallitus pitää myös instapäiviä, jolloin pääset seuraamaan tarkemmin, mitä hallituslaisen päivään kuuluu. Ota siis LYYn Instagram stories seurantaan, sillä ensimmäinen instapäivä on jo tänään 21.11.

Ylioppilaskunnan hallitukseen haetaan toimittamalla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset(at)lyy.fi. Hallituksen vuodelle 2018 valitsee ylioppilaskunnan edustajisto kokouksessaan 4.12. klo 16. Lisätietoa hallitustoiminnasta, hausta ja pesteistä löydät täältä.

 

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Matias Kassala, puheenjohtaja(at)lyy.fi

Edustajiston puheenjohtaja Janne Väätäjä, epj(at)lyy.fi