Iida Vesterinen vappuviikon projektikoordinaattoriksi

29.03.2017

 

E23B2137-small.jpg

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on valinnut vappuviikon projektikoordinaattoriksi yhteiskuntatieteiden kandidaatti Iida Vesterisen.

Vesterinen on toiminut aktiivisesti eri järjestöissä mm. ainejärjestössään Kosmos Buranissa sekä vuonna 2016 LYYn hallituksessa vastuualueinaan järjestöt, viestintä ja työelämä. Vappuviikko oli Vesteriselle jo entuudestaan hyvin tuttu konsepti, sillä hän osallistui vappuviikon järjestelyihin viime vuonna LYYn hallituspestinsä kautta.

”Mahtavaa päästä tekemään yhtä Rovaniemen suurimmista opiskelijatapahtumista yhdessä vapaa-ajan jaostolaisten kanssa. Useita opiskelijavappuja kokeneena on hieno nähdä, kuinka monipuolisen ohjelman olemme saaneet kasattua vappuviikolle. Rannekkeella on myös luvassa huikeita etuja, joista kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme. Tänä vuonna pyrimme saamaan yhä enemmän näkyvyyttä vappuviikolle, jonka teemana on TuristiVappu. TuristiVapusta tulee varmasti kaikin puolin ikimuistoinen kokemus, enkä malta odottaa, että vappuviikko alkaa! ”, kommentoi Vesterinen.

 

Lisätietoja

Pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri(a)lyy.fi, puh. 040 578 4207,

Vappuviikon projektikoordinaattori Iida Vesterinen, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi, 045 138 41 92