Laura Ylinampa LYYn edunvalvonta-asiantuntijaksi

27.08.2015

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on kokouksessaan 26.8.2015 valinnut ylioppilaskunnan uudeksi edunvalvonta-asiantuntijaksi Laura Ylinamman. Ylioppilasyhteisö on Ylinammalle tuttu jo entuudestaan politiikkatieteiden opintojen myötä. Ylinampa on ollut myös aiemmin mukana ainejärjestö P.S.C. Inter ry:n toiminnassa sekä toiminut tiedekuntaneuvostossa opiskelijaedustajana.

 

Valitsijat vakuuttuivat Ylinamman perehtyneisyydestä ja ammattimaisesta otteesta edunvalvontatyöhön. Hänen aikaisempi työkokemuksensa Rovaniemen Nuorisoasunnot ry:ssä nähtiin erittäin hyväksi pohjaksi ylioppilaskunnan edunvalvonta-asiantuntijan työtä varten.

 

”Odotan innolla tulevaa työtäni! Opiskelijoiden elämä ja asiat ovat lähellä sydäntäni ja esimerkiksi hallituksen opiskelijoihin kohdistuvista leikkauksista nähdään, että on tärkeä pitää esillä korkeakouluopiskelijoiden asiaa. Koen tärkeäksi, että yliopisto-opiskelu on leikkauksista huolimatta laadukasta ja vasta-vastavalmistuneilla on koulutuksen puolesta erinomaiset edellytykset työelämään siirtymiseen. Eli työtä varmasti riittää tehtäväksi”, Ylinampa kommentoi uutta työtehtäväänsä.

 

Uusi edunvalvonta-asiantuntija aloittaa työssään maanantaina 31.8.2015.

 

Lisätietoja: Pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri(a)lyy.fi, puh. 040 578 4207

Edunvalvonta-asiantuntija Laura Ylinampa, edunvalvonta(at)lyy.fi, puh. 045 138 4190.