LYY ETSII EDUNVALVONTA-ASIANTUNTIJAA

16.09.2016

 

LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA (LYY) 

 

On lähes 4000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. LYY toimii jäsenistönsä etu- ja palvelujärjestönä. Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa  

 

Edunvalvonta-asiantuntijaa 

  

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestötyön ytimessä. Edunvalvonta-asiantuntijana tehtävänäsi on mm. vastata ylioppilaskunnan edunvalvontatyön koordinoinnista, laatia lausuntoja ja kannanottoja, osallistua eri projektien toteuttamiseen sekä vastata osaltaan ylioppilaskunnan hallinnosta, opiskelijoiden neuvonnasta ja yhteistoiminnasta opiskelijaedustajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös jäsenpalvelu. Edunvalvonta-asiantuntija vastaa koulutus- ja sosiaalipolitiikan, opiskelijoiden työelämäasioiden, kansainvälisten asioiden ja liikunnan edunvalvonnasta. Työssäsi keskityt erityisesti Lapin yliopistossa tapahtuvaan edunvalvontaan. 

Työ edunvalvonta-asiantuntijana vaatii oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä, toisinaan asioihin on reagoitava hyvin nopealla aikataululla ja priorisoiden. Olemme tiivis työyhteisö ja sosiaalinen asenne ja tiimityöhenki auttavat tässä työssä hyvin pitkälle.   

Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä, kehittymään asiantuntijana sekä tekemään opiskelijan parempaa elämää nuorekkaassa, virkeässä ja rempseässä työyhteisössä!

 

Edellytämme sinulta: 

  • korkeakouluopintoja 
  • kokonaisymmärrystä korkeakouluopiskelijoiden edunvalvonnasta   
  • hyviä vuorovaikutustaitoja  
  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa  
  • hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti toimistosovellusten ja sosiaalisen median osalta  

 

Eduksi katsomme ylioppilaskuntakokemuksen sekä perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan ja paikalliseen korkeakoulupolitiikkaan.  Edunvalvonta-asiantuntijan on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen asiantuntijatyöhön. Työ vaatii tarkoituksenmukaista itsensä johtamista. Tuntemus paikallisesta korkeakoulukentästä katsotaan eduksi. 

Perehdytämme sinut työhösi!

Kokonaistyöaika on 37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimaassa oleva. Pohjapalkka on 1810,46 euroa kuukaudessa, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työsuhde alkaa 3.10.2016 tai sopimuksen mukaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. 

Hakemukset ja CV:t lähetetään sähköisesti PDF-tiedostona osoitteeseen hakemukset@lyy.fi. Otsikkoriville maininta "edunvalvonta-asiantuntija". Halutessasi voit liittää mukaan lyhyen videotervehdyksen.  

Hakuaika päättyy 26.9.2016 kello 16.00. Haastattelut järjestetään 29.9.2016. 

 

Lisätietoja,

Edunvalvonta-asiantuntijan työstä: edunvalvonta-asiantuntija, Laura Ylinampa,

edunvalvonta@lyy.fi  045 138 4190 

 

Hausta ja käytännön asioista: pääsihteeri Laura Kantomaa,

paasihteeri@lyy.fi, 040 578 4207