LYY etsii opiskelijoita häirintäyhdyshenkilöiksi!

08.09.2014

Häirintäyhdyshenkilö toimii opiskelijoiden, ylioppilaskunnan ja yliopiston yhdyssiteenä ja ottaa vastaan yhteydenottoja opiskelijoihin kohdistuneita tasa-arvoloukkauksista, häirintätapauksista ja epäsopivasta käytöksestä.

 

Tehtävä ei ole kovin kuormittava, mutta sitäkin tärkeämpi sillä kiusaaminen, asiattomat, syrjivät ja loukkaavat puheet, viestit ja sähköpostit eivät kuulu yliopistolle ja ylioppilaskuntaan. On kaikkien opiskelijoiden oikeus että kaikki häirintään viittaavat tapaukset selvitetään.

 

Häirintäyhdyshenkilö saa tehtävään perehdytyksen LYYn toimesta. Tehtävässään henkilö saa tukea LYYltä ja muilta häirintäyhdyshenkilöiltä. Häirintäyhdyshenkilöä sitoo vaitiolovelvollisuus. Häirintäyhdyshenkilölle ei ole määrättyä toimikautta. Valittavien määrän päättää LYYn hallitus hakemusten perusteella.

 

Mikäli sinua kiinnostaa toimia häirintäyhdyshenkilönä, niin ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus LYYn edunvalvonta-asiantuntijalle osoitteeseen edunvalvonta(a)lyy.fi, keskiviikkoon 1.10. klo 14:00 mennessä!

 

Lisätietoa saat myös edunvalvonta-asiantuntijalta.

Jaakko Mäki-Petäjä

edunvalvonta(a)lyy.fi

045 138 4190