LYY hakee JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

23.02.2015

 

HAKUKUULUTUS


LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA (LYY)


on lähes 4000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. LYY toimii jäsenistönsä etu- ja palvelujärjestönä.


Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa

Järjestösihteeriä


toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 16.3.2015 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on osa- aikainen (20h/viikko).


Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä. Järjestösihteeri vastaa ylioppilaskunnan kulttuuri- ja järjestötoiminnasta. Hänen tärkeimpiä tehtäviään on suunnitella ja toteuttaa ylioppilaskunnan erilaisia projekteja ja tapahtumia, toimia monipuolisesti ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tukena sekä vastata ylioppilaskunnan viestinnästä ja tiedotuksesta. Järjestösihteeri pitää yhteyttä ylioppilaskunnan sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin. Hän osallistuu jäsenistölle suunnattujen palveluiden toteuttamiseen sekä järjestöjen kouluttamiseen. Tehtävään kuuluu myös jäsenpalvelua.


Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työ tapahtuu pääsääntöisesti virka-aikana, mutta työ saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.
Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää nuorekkaassa, virkeässä ja rempseässä työyhteisössä.


Edellytämme sinulta
· korkeakouluopintoja
· kokemusta tapahtuman tuottamisesta
· hyviä vuorovaikutustaitoja
· erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
· projektinhallintataitoja sekä organisointikykyä
· hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti toimistosovellusten osalta


Eduksi katsomme kokemuksen taloudenhallinnasta ja viestinnästä sekä kulttuurikentän ja ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tuntemuksen. Järjestösihteerin on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen työhön.


Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Osa-aikaisena työaika on 20 tuntia viikossa. Pohjapalkka on 961,13 euroa kuukaudessa, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta.


Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri@lyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään maanantaina 9.3.2015 klo 14.00, otsikkoriville maininta ”Järjestösihteeri”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään viikolla 11.

 

Lisätietoja:
järjestösihteerin työstä: järjestösihteeri Pauliina Konu, jarjestosihteeri@lyy.fi 045 138 4192
hausta ja käytännön asioista: Sanna Juutinen, paasihteeri@lyy.fi 040 578 4207