LYY hakee pääsihteeriä (sijaisuus)

26.08.2014

Hakukuulutus 

(Hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.)


Lapin yliopiston ylioppilaskunta (LYY) on lakisääteinen julkisoikeudellinen yhteisö, jonka tehtävänä on toimia opiskelijoiden edunvalvojana, antaa opiskelijoille mahdollisuus osallistua yliopistoyhteisön kehittämiseen, sekä lisätä opiskelijoiden yhteisöllisyyttä.

LYY hakee pääsihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2014 alkaen (äitiysloman sijaisuus)

Ylioppilaskunta työllistää kolme täysipäivästä ja 2-4 osa-aikaista työntekijää, joiden esimiehenä pääsihteeri toimii. Tarjoamme pääsihteerille mielenkiintoisen näköalapaikan opiskelijapolitiikkaan ja yhteiskuntaan. Työssä pääsee kehittämään omaa organisaatio- ja talousosaamista, sekä esimiestyöskentelyä. Ylioppilaskunta on nuorekas ja vakaa työnantaja.

Pääsihteerin tehtävänä on muun muassa toimia ylioppilaskunnan toimiston esimiehenä, edustajiston ja hallituksen esittelijänä sekä sihteerinä. Pääsihteeri vastaa ylioppilaskunnan taloudenhoidosta, tiedotuksesta, sidosryhmäyhteistyöstä ja edunvalvontatoiminnan käytäntöön panosta. Pääsihteerin tärkeänä tehtävänä on huolehtia hyvän hallinnon ja ylioppilaskunnan sääntöjen toteutumisesta jokapäiväisessä toiminnassa.

Pääsihteerin alkupalkka on ylioppilaskunnan henkilöstösuunnitelman mukaisesti 2241,80 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi maksetaan mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät. Pääsihteerin työsuhde alkaa 1.9.2014 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään perehdytys järjestetään elo-syyskuun vaihteessa. Ajankohdasta sovitaan tarkemmin tehtävään valittavan kanssa. Tehtävä on määräaikainen, jatkuen ainakin toukokuun 2015 loppuun asti.