LYY hakee pääsihteeriä

23.07.2018

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunta LYY hakee pääsihteeriä!

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunta (LYY) on noin 4000 yliopisto-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä nuorekkaassa ja idearikkaassa työyhteisössä ainutlaatuisessa ympäristössä Lapissa.

Haemme nyt pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen johtamaan työyhteisöämme ja kehittämään ylioppilaskunnan toimintaa yhdessä hallituksen ja työntekijöiden kanssa. Pääsihteerinä toimit motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön esihenkilönä sekä vastaat LYY:n hallinnosta, taloudesta ja organisaation toiminnasta yhteistyössä hallituksen kanssa. Valmistelet, esittelet ja toimeenpanet myös hallituksen ja edustajiston päätökset, sekä toimit ylioppilaskunnan edustajiston kokousten sihteerinä. Pääsihteerin tehtävänkuva on laaja ja se vaihtelee vastuullisista taloushallinnon asioista aina toimiston pieniin arjen askareisiin!

Odotamme hakijalta hyviä johtamis- ja organisointitaitoja sekä osaamista talous- ja asiakirjahallinnosta. Pääsihteerin on kyettävä toimimaan paineen alla ja pystyttävä hahmottamaan ja hallitsemaan suuria asiakokonaisuuksia lyhyessäkin ajassa. Pääsihteerin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ratkaisukeskeisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä tehdä perusteltuja päätöksiä nopeastikin. Lisäksi toivomme, että pääsihteeri ymmärtää opiskelijaelämää ja tuntee korkeakoulukenttää. Katsomme eduksesi osaamisen opiskelijoiden edunvalvonnasta sekä koulutus- ja sosiaalipolitiikan tuntemisen.

Hakijalta edellytetään yliopisto-opintoja tai loppututkintoa, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Pääsihteerin palkka on 2306,00e kuukaudessa, jonka lisäksi maksetaan koulutus- ja kehittymislisät ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti.

Työ alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Pääsihteerin toimessa noudatetaan kokonaistyöaikaa, ja viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisenä PDF-versiona sekä lyhyt videoesittely itsestäsi osoitteeseen hakemukset@lyy.fi. Videoesittelyssä toivomme sinun kertovan lyhyesti itsestäsi ja siitä, miksi haet pääsihteeriksi. Merkitse otsikkokenttään ”HAKEMUS PÄÄSIHTEERIKSI”. Hakuaika päätyy 17.8.2018 klo: 12.00.

Haastattelut tehtävään järjestetään 22.8.2018. Valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Laura Kantomaa, torstai 2.8. klo: 9-11, tiistai 7.8. klo: 13-15 ja keskiviikko 15.8. klo: 9-11, +358 (0) 40 527 6135

Hallituksen puheenjohtaja Anni-Sofia Sihvo, puheenjohtaja@lyy.fi, +358 (0) 45 137 9026

Edustajiston puheenjohtaja Janette Peltokorpi, epj@lyy.fi, +358 (0) 40 969 11 35