LYY palkitsi vuoden opettajat Ari Kunnarin ja Mikko Ojanahon

02.03.2016

Vuoden opettajaksi nimettiin 2016 vuonna kaksi henkilöä. Mikko Ojanaho ja Ari Kunnari kasvatustieteiden tiedekunnasta nimettiin yhdessä vuoden opettajiksi. He opettavat liikuntaa yhdessä. Heitä kuvailtiin opiskelijoiden osalta nerokkaiksi, reiluiksi ja helposti lähestyttäviksi opettajiksi. He kehittävät jatkuvasti opetusmenetelmiään.

Heidän tapansa opettaa ja auttaa opiskelijoita ajattelemaan on hyvin monipuolista ja nerokkaasti piilotettu toiminnan taakse. Opiskelijat joutuvat siis kyseenalaistamaan ja pohtimaan toimintaa käytännönläheisen opetuksen kautta. Mikko ja Ari ovat kannustavia, ajattelevia, monipuolisia ja hyvin erilaiset oppijat huomioonottavia.

Ylioppilaskunta etsi tänä vuonna vuoden opettajaksi henkilöä, joka ei pelkää käyttää monipuolisia menetelmiä opetuksessa. Opettajan toivottiin olevan asiantuntevan pedagogin, joka pyrkii toiminnallaan lisäämää opintojen joustavuutta.

LYY  toivoo valinnan myös rohkaisevan opettajia toimimaan samanaikaisopettajina, eli rohkeasti kokeilemaan opettaa kursseja yhdessä toisen opettajan kanssa.

 

Vuoden_opettajat_2016.jpg

Vuoden opettajia pääsi palkitsemaan LYYn hallituksen jäsen Elisa Luukinen sekä hallituksen puheenjohtja Elias Rauhala. Vuoden opettajat olivat erittäin otettuja ja mielissään osoitetusta kunniasta!