LYYn hallitus tapasi kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelän

22.02.2016

IMG_0723 (2).JPG

Meri-Tuulia Taipale (vas.), Minna Peltomaa, Johanna Ojala-Niemelä, Elias Rauhala, Alesi Lindqvist, epj Johanna Teijonmaa ja Iida Vesterinen yhteiskuvassa tapaamisen jälkeen.

 

Lappilaisten vaikuttajien tapaamiset jatkuivat maananataina 22.2. LYYn toimistolla, kun kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä (SDP) saapui LYYn hallituksen vieraaksi. Niin kuin aikaisemmissakin vaikuttajatapaamisissa, myös tässä keskustelu keskittyi Lappi 2-hankeeseen, jonka ohella Ojala-Niemelää kiinnosti kuulla mm. opiskelijoiden ajatuksia työelämästä Ojala-Niemelä kuunteli mielenkiinnolla opiskelijoiden mietteitä L2-hankkeeseen liittyen ja oli yhtä mieltä mm. siitä, että viestintä hankkeesta olisi voitu toimia paremmin. Keskustelua käytiin myös duaalimallin tulevaisuudesta L2-hankkeeseen liittyen.  

Korkeakouluopiskelijoita puhuttaneen L2-hankkeen ohella keskustelua käytiin YTHSn tulevaisuudesta sote-uudistuksen kynnyksellä. Ojala-Niemelällä on itselläänkin kokemusta YTHSn palveluiden käytöstä täällä Rovaniemellä, ja hänen mukaansa YTHSn palvelut ovatkin toimivia.

Ojala-Niemelällä tulee kohta 20 vuotta täyteen Rovaniemen kaupunginvaltuuston jäsenenä, joten luonnollisesti keskustelu kääntyi myös kuntapolitiikan puolelle ja tuleviin kuntavaaleihin. Kuntapoliittisista asioista keskusteltaessa nousi esiin mm. Rovaniemen joukkoliikenne.

 

Lisätietoja: LYYn hallituksen puheenjohtaja Elias Rauhala, elias.rauhala(at)lyy.fi