Lyytiset viikolle 11 // LYY's weekly newsletter briefly in English below

10.03.2017

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

 

Sisältö

 • LYYn toimiston aukioloajat
 • WANTED! Projektikoordinaattori toteuttamaan vappuviikkoa
 • LYY: Opiskelijatuutorointia kehitetään - yhteisöllisyys ja opintojen aloitus painopisteinä
 • LYYn vapaa-ajanjaoston kokous ti 14.3.
 • LYYn kuntavaalitori ke 15.3.
 • LYYn liikuntajaosto kokoontuu ke 15.3.
 • Pikkuklubilla nautitaan rap-musiikista la 18.3.
 • Maaliskuun kuukausibingo ti 21.3.
 • Kiehumispiste -elokuvanäytös ja keskustelutilaisuus ti 21.3.
 • Opiskelijoiden SM-kisat tulevat taas
 • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
 • LYYn sauna vuokrattavissa

 

LYYn toimiston aukioloajat

LYYn toimisto on 13.3. alkaen auki normaalisti eli ti klo 9-12, ke-to klo 12-15.

Muut ajat sopimuksen mukaan.

 

WANTED! Projektikoordinaattori toteuttamaan vappuviikkoa

Rovaniemen opiskelijavappu on tapahtumakokonaisuus, jonka aikana järjestetään tapahtumia jalkapallo-ottelusta sitseihin ja jonka toteuttamisessa ovat tiiviisti mukana myös LYYn hallituksen vapaa-ajansektori ja ainejärjestöt. LYY hakee nyt projektikoordinaattoria vastaamaan vappuviikon kokonaisuuden toteutuksesta, ylioppilaskunnan omien tapahtumien käytännön järjestelyistä sekä projektiviestinnästä. Hae mukaan kehittämään lappilaista opiskelijakulttuuria viimeistään 19.3.2017.

Lisätietoja löydät ja tarkat hakuohjeet täältä.

 

LYY: Opiskelijatuutorointia kehitetään - yhteisöllisyys ja opintojen aloitus painopisteinä
Opiskelijatuutorointia on yhteistyössä Lapin yliopiston hallinnon sekä ainejärjestöjen kanssa kehitetty menneen kevään aikana siten, että panostus kohdentuisi nimenomaan ensimmäisen vuoden opiskelijoiden integroitumiseen ja opintojen tehokkaaseen aloittamiseen. Tuutoroinnissa tapahtuu piakkoin ainakin seuraavia muutoksia: tuutorihaun muuttuminen sähköiseksi, ainejärjestöjen isompi vastuu ympärivuotisesta fuksikasvatuksesta ja vahva panostus tuutorien koulutukseen. Opiskelijoiden kannalta hyviä juttuja siis tiedossa!
Lue lisää tuutoroinnin kehittämisestä täältä.

 

LYYn vapaa-ajanjaoston kokous ti 14.3.

Jaosto kokoontuu järkkäilemään tulevaa vappuviikkoa! Jos haluat mukaan viikon järjestelyihin, niin tule ihmeessä messiin! Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

 

LYYn kuntavaalitori ke 15.3.

Etkö vielä tiedä, ketä äänestäisit tulevissa kuntavaaleissa? Onko LYYn kuntavaalitavoitteet jäänet epäselviksi? Ei hätää! LYY järjestää keskiviikkona 15.3. kuntavaalitorin Lapin yliopiston pääaulassa klo 10-13. Tässä on oiva tilaisuus tutustua ehdokkaisiin ja LYYn kuntavaalitavoitteisiin.

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn liikuntajaosto kokoontuu ke 15.3.

Liikuntajaosto kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 15.3. klo 14.30 LYYn toimistolla. Kokouksessa jutellaan Talviliikuntapäivästä, Hockey Night -tapahtumasta ja vappuviikon liikuntatapahtumien järkkäilystä. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

 

Pikkuklubilla nautitaan rap-musiikista la 18.3.

Lauantaina 18.3. Rollossa päästään nauttimaan hyvästä musiikista, kun Pikkuklubilla esintyy rap-artisteja Inarista Jyväskylään. Lavalle nousevat siis Are, Kriso, JoosuJ, Azis, ja meininki on varmasti taattu.

Lisätietoja löydät täältä.

Maaliskuun kuukausibingo ti 21.3.

Suuren suosion ja lähes kulttimaineen heti ensimmäisellä yrittämällä saavuttanut LYYn kuukausibingo pelataan seuraavan kerran hiihtolomaviikon tuolla puolen eli tiistaina 21.3. klo 14. Peliareenana toimii kahvila Lovisa kampuksen keskiössä. Tykkää LYYn kuukausibingo -sivusta, niin pysyt kartalla missä bingotaan ja milloin!

 

Kiehumispiste -elokuvanäytös ja keskustelutilaisuus ti 21.3.

Rovaniemen Cinema esittää osana Punaisen Ristin organisoimaa Rovaniemen Rasisminvastaisen viikon ohjelmaa Elina Hirvosen dokumenttielokuvan Kiehumispiste (2017). Kiehumispiste on dokumenttielokuva, joka esittelee vihaisen ja jakautuneen Suomen eri osapuolet Odinin sotureista turvapaikanhakijoihin – kunnioittaen ja stereotypioita karttaen. Tapahtuma järjestetään tiistaina 21.3. klo 13-16 ja se on ilmainen.

Lisätietoja löydät täältä.

 

Opiskelijoiden SM-kisat tulevat taas

OSM-kisat on tarkoitettu maamme korkeakouluopiskelijoille, ja niitä järjestetään tänäkin vuonna useassa eri lajissa. Kisoihin voi osallistua myös rentosarjassa, joten kisatunnelmasta nauttiakseen ei todellakaan tarvitse olla olympiatason urheilija. Kerää siis tiimi kasaan, ilmoittaudu mukaan ja ota koppi tästä ainutlaatuisesta elämyksestä!

Lisätietoja löydät täältä.

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on tästä viikosta lähtien mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen.  

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.
Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

Opening hours of the Student Union's office

Office is open as follows: on Tuesday at 9 am - 12 noon, on Wednesday at 12 noon - 3 pm and on Thursday at 12 noon - 3 pm.
Other meeting times can be agreed.

 

The Finnish Student Championships are here soon!

The Finnish Student Championships are open to all students from Universities and Universities of Applied Sciences. FSC are unique events, where the winner is the mindblowing athmosphere. Check out the upcoming events and register! Relaxed series ingluded.

More info can be found here.

 

Beer bong tournament is held on Wednesday 15th of March

Subject Union Lastu is organizing a Beer pong tournament on 15th of March @ Bull bar & Grill. We hope that every student organization would make a team of 3-5 (+ 2 extra players) students. Exchange students can apply for the ESN team.

More info can be found here.

 

Rent LYY's sauna for your parties
Student Union's Sauna is available for rentin. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night from Mondays to Thursdays and 120 euros / night from Fridays to Sundays.

For non-members the price from Monday to Thursday is 100 euros / night and from Friday to Sunday 220 euros / night.

Booking happens via email to sauna(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.
More information can be found here.

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi