Lyytiset viikolle 2 // LYY´s weekly newsletter briefly in English below

12.01.2016

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestosihteeri(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.


Sisältö:

  • LYYn toimiston aukioloajat
  • Opiskelijoiden ruokakori on jatkossa viisi prosenttia halvempi Siwoissa ja Valintataloissa
  • Läsnäolevaksi ilmoittautuminen kevätlukukaudeksi 2016
  • Lastenoikeusjärjestö Plan hakee vapaaehtoista paikallisryhmäkoordinaattoria Rovaniemelle
  • Save the date – Opiskelijoiden laskiainen
  • Osallistu kisaan ja suunnittele LYYn toimistolle seinämaalaus
  • Hae talkoolaiseksi SOOLin Talvipäiville

 

LYYn toimiston aukioloajat

LYYn toimisto on auki 11.2.2016 asti seuraavasti:

Maanantaista torstaihin klo 9-15

 

Opiskelijoiden ruokakori on jatkossa viisi prosenttia halvempi Siwoissa ja Valintataloissa

Opiskelijat saavat 6.1.2016 alkaen Siwoista ja Valintataloista ympäri maan opiskelijakortilla 5 prosentin alennuksen elintarvikkeista ja 15 prosentin alennuksen käyttötavaroista. Edun takana ovat Suomen Lähikauppa ja opiskelijoiden vuonna 2013 perustama valtakunnallinen etupalvelu Frank. Suomen Lähikaupalla on yli 600 myymälää ympäri Suomen ja kaikista suurimmista opiskelijakaupungeista löytyy useampi Siwa sekä Valintatalo. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja: SYLin nettisivuilta http://www.syl.fi/2016/01/05/opiskelijoiden-ruokakori-on-jatkossa-viisi-prosenttia-halvempi-siwoissa-ja-valintataloissa/?lan=finnish

 

Läsnäolevaksi ilmoittautuminen kevätlukukaudeksi 2016

Muistathan ja muistuta kaveriakin, että opiskellaksesi yliopistolla, tulee sinun olla ilmoittautunut läsnäolevaksi WebOodin kautta. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut läsnäolevaksi kevätlukukaudelle 2016, tee se viimeistään 15.1.2016 WebOodin kautta. Määräajan jälkeen ilmoittautuneilta peritään uudelleenkirjautumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä, joten pääset myös halvemmalla, kun toimit ajoissa.

Lisätietoja lukukausi-ilmoittautumisesta Lapin yliopiston nettisivuilta https://www.ulapland.fi/Suomeksi/Opiskelu/Opinto-oikeudet-ja-ilmoittautuminen/Lukukausi-ilmoittautuminen

 

Lastenoikeusjärjestö Plan hakee vapaaehtoista paikallisryhmäkoordinaattoria Rovaniemelle

Oletko kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä ja vapaaehtoisryhmän vetämisestä? Haluatko antaa aikaasi lasten oikeuksien edistämiseen? Haemme Rovaniemelle yhtä tai useampaa vapaaehtoista aluevastaavaa, joiden tehtävänä on lastenoikeusjärjestö Plan International Suomen Rovaniemen vapaaehtoisryhmän toiminnan koordinoiminen. Aluevastaavalta toivomme innostusta vapaaehtoisryhmän koordinoimiseen sekä tapahtumien järjestämiseen. Aluevastaavana saat tehtävääsi koulutuksen ja säännöllistä tukea Planin toimistolta sekä muiden paikkakuntien aluevastaavilta. Saat lisäksi hyödyllistä kokemusta ryhmän koordinoimisesta, toiminnan suunnittelusta ja tapahtumien järjestämisestä.  Aluevastaavan tehtävässä annat arvokkaan panoksen Planin työhön kehitysmaiden lasten hyväksi.

Lisätiedot ja yhteydenotot: monika.salmivalli(at)plan.fi, puh. 040 455 6926

 

Save the date – Opiskelijoiden laskiainen

Opiskelijoiden perinteinen laskiaistapahtuma järjestetään tänä vuonna laskiaistiistaina 9.2.2016 klo 12 alkaen Valdemarin rannassa. Tiedossa on mm. aina yhtä kiihkeät lumifutismatsit ja tietysti huippua meininkiä! Lisätietoja tapahtumasta tihkuu seuraavien viikkojen aikana.

 

Osallistu kisaan ja suunnittele LYYn toimistolle seinämaalaus!

Tylsät, valkoiset ja persoonattomat toimiston seinät? Ei kiitos, ei enää! LYYn toimistolle kaivataan nyt kipeästi uutta ja persoonallisempaa ilmettä! Julistammekin käyntiin kisan, jossa etsitään tekijää toimistolle tulevalle seinämaalaukselle, sillä haluamme myös toimistomme tilojen ilmentävän enemmän sitä, mitä me olemme ylioppilaskuntana. Kisan voittajan tulee sekä suunnitella maalaus että toteuttaa se erikseen sovittavana ajankohtana. Voittaja saa palkinnoksi 150 euroa.

Lisätietoja: LYYn nettisivuilta http://www.lyy.fi/ajankohtaista/uutiset/kilpailuaikaa-jatkettu-osallistu-kisaan-ja-suunnittele-lyyn-toimistolle-seinamaalaus/  tai sähköpostitse järjestö- ja viestintäasiantuntija Mari Paavola jarjestosihteeri(at)lyy.fi.

 

Hae talkoolaiseksi SOOLin Talvipäiville

SOOLin eli Suomen opettajaksi opiskelevien liitto ry:n Talvipäivät on perinteinen opeopiskelijoiden viikonlopun mittainen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain jossain opiskelukaupungissa. Talvipäivät palaavat Rovaniemelle 14 vuoden tauon jälkeen ja tapahtumaa vietetään pohjoisessa 19.-21.2.2016. Nyt etsitään talkoolaisia! Noin 8 tunnilla työtä tienaat itsellesi ilmaisen Talvipäivärannekkeen (arvo jäsen SOOL/OAJ 40€ / ei-jäsen 85 €). Lisäksi talkoolaisille järjestetään Talvipäivien jälkeen omat privabileet! Kaikki talkoolaiset saavat myös todistuksen työstään. Talkoolaisen tehtävänä voi olla esimerkiksi roskien ja pullojen keräämistä, majoituskoululla valvomista, järjestyksenvalvontaa (mikäli omaat järjestyksenvalvojakortin) ja paljon muuta! Talkoolaiseksi pääset ilmoittautumaan oheisen linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/1iAQqj3cshvrOr40YduM1SMzA5rKA6yTbl_k9-W0uCFY/viewform?c=0&w=1.

Lisätietoja Talvipäivistä ja talkoolaisuudesta: Elisa Luukinen, puheenjohtaja, Lapikas ry:n Talvipäivätoimikunta, puheenjohtajisto@tp2016.fi

 

 

*********************

 


Briefly in English

 

Opening hours of the Student Union’s office until 11th of Feb

Monday - Thursday from 9 am – 3 pm

 

Rent LYY’s Sauna for your parties

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to edunvalvonta(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info: http://www.lyy.fi/opiskelijalle/lyy-vuokraa/lyyn-sauna/ or edunvalvota(at)lyy.fi

 


*********************Liity listalle:
Lähetä viesti: ”SUB lyyinfo etunimi sukunimi”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: ”SIGNOFF LYYINFO”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestosihteeri(at)lyy.fi