Lyytiset viikolle 22 // LYY's weekly newsletter briefly in English

25.05.2018

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

 

Sisältö

  • LYYn toimiston kesän aukioloajat
  • Edustajiston kokous 29.5.
  • Hae KENKKUUn toimikaudeksi 2018-2019
  • Extreme ECTS Run — puuttuvat opintopisteet kasaan
  • Projektiavustukset haettavissa
  • Lyytiset jää kesätauolle
  • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
  • LYYn sauna vuokrattavissa

 

LYYn toimiston aukioloajat

LYYn toimisto päivystää kesäkuussa sopimuksen mukaan (lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670). Heinäkuun toimisto on kesälomalla ja tästä syystä suljettu. Elokuussa päivystämme jälleen torstaina 2.8. klo 12-15.

 

Edustajiston kokous 29.5.

Kevään viimeinen edustajiston kokous pidetään tiistaina 29.5. klo 15. Paikkana LS2. Esityslistalla mm. mainonnan eettinen ohjeistus, Lyylin strategia ja yhtiöiden henkilövalinnat. Ilmoitusasioina myös GDPR:n mukainen ylioppilaskunnan tietosuojaseloste. Tervetuloa!

Lisätietoja: epj(at)lyy.fi

 

Hae KENKKUUn toimikaudeksi 2018-2019

Innostutko globaalista vaikuttamisesta ja koulutuksen edistämisestä kansainvälisesti? Oletko sinnikäs viestijä, verkostoituja tai rahoituksen tuntija? Etsimme idearikkaita ja motivoituneita tekijöitä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kehitysyhteistyöasiain neuvottelukuntaan (KENKKU). KENKKU koostuu kolmesta eri teemaryhmästä: viestintä-, vaikuttamis- ja verkosto/yritysyhteistyötiimistä. LYY esittää neuvottelukuntaan 2-3 henkilöä. Lopullisen valinnan neuvottelukunnan kokoonpanosta tekee SYL. Haku päättyy 28.5.2018 klo 12.00.

Lisätietoja ja hakuohjeet täältä.

 

Extreme ECTS Run — puuttuvat opintopisteet kasaan

Kaikki opiskelijat ovat tervetulleita vauhdittamaan puuttuvia opintosuorituksia ja jokainen opettaja on tervetullut ohjeistamaan ja ohjaamaan perjantaina 8.6. Tavoitteena on saada mahdollisimman monelle 55 opintopisteen rima ylittymään heinäkuun loppuun mennessä. Jos opinnoista puuttuu muutama opintopiste, jokin essee tai palautettava harjoitustehtävä, nyt on tilaisuus opintojaksojen loppuunsaattamiseksi. Kaikille päivään osallistuville on tarjolla pientä kesäistä syötävää ja juotavaa.

Lisätietoja täältä.

 

Projektiavustuksen haettavissa

Ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt avata projektiavustukset vapaaseen hakuun. Projektiavustuksia myönnetään yhteensä 3000 euron edestä. Avustuksen myötä pyritään kehittämään lappilaista opiskelijakulttuuria! Projektiavustusta voi hakea kaikenlaiseen uuteen tapahtumatoimintaan, olipa kyse opintoja hyödyntävästä tai vapaa-ajalle suunnatusta toiminnasta, ideoista, hankinnoista tai tempauksista. Huomaathan, että avustusta voivat hakea ylioppilaskunnan piirissä toimivat yhdistykset ja järjestöt, mutta myös yksittäiset henkilöt tai ryhmät. Hakuaika päättyy 15.8.

Lisätietoja ja hakuohjeet täältä.

 

Lyytiset jää kesätauolle

Luet kevätlukukauden viimeisiä Lyytisiä. Viikkotiedote jää kesätauolle ja palaamme jälleen ajankohtaisten asioiden ja tapahtumien pariin elokuussa. Viestimme kuitenkin tärkeistä opiskelijoita koskettavista asioista muissa kanavissamme. Otathan siis kesälläkin seurantaan nettisivumme, Facebookin, Instagramin ja Twitterin.

Lisätietoja: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen. Varaustilanteen voit tarkastaa nettisivuilta löytyvästä kalenterista.

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.
Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

Opening hours of the Student Union's office during summer time

LYY’s office is open during summer time as follows: in June meeting times can be agreed (lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670) and in July office is closed. Student union’s office is open again in August from 2nd of August (12pm – 3pm).

 

Student union allocates project grants

Student union’s board has decided to start the application period for project grants. Allocated sum is 3000€ in total. These grants are meant for projects which develop student culture in Lapland. You can apply project grant for new events, whether those are study events, cultural events or ideas for developing our social events.

More information here.

 

Rent LYY's sauna 
Student Union's Sauna is available for renting. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night from Mondays to Thursdays and 120 euros / night from Fridays to Sundays.

For non-members the price from Monday to Thursday is 100 euros / night and from Friday to Sunday 220 euros / night.

Booking happens via email to sauna(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.


More information can be found here.

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi