Lyytiset viikolle 29 // LYY´s weekly newsletter briefly in english below

13.07.2015

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestosihteeri(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.Sisältö:

  • LYYn toimisto ja Eilan Puodin kesäaukioloajat
  • LYY etsi uutta edunvalvonta-asiantuntijaa – hae meille töihin!
  • Hae Arktisen keskuksen johtokunnan opiskelijajäseneksi!
  • Tarjolla ilmaista kuljetusta Porissa järjestettävään SuomiAreenaan to 16. heinäkuuta
  • Vuokraa LYYn sauna kesäkarkeloitasi varten
  • Muista ilmoittautua läsnäolevaksi tulevalle lukuvuodelle!

 

LYYn toimiston ja Eilan Puodin kesäaukioloajat

LYYn toimisto on kiinni ja aukeaa jälleen uudelleen elokuussa – nähdään silloin!

Eilan Puotikin viettää kesälomaa ja aukeaa 10.8.2015.

 

LYY etsi uutta edunvalvonta-asiantuntijaa – hae meille töihin!

Edunvalvonta-asiantuntijana tehtävänäsi on mm. vastata ylioppilaskunnan edunvalvontatyön koordinoinnista, laatia lausuntoja ja kannanottoja, osallistua eri projektien toteuttamiseen sekä vastata osaltaan ylioppilaskunnan hallinnosta, opiskelijoiden neuvonnasta ja yhteistoiminnasta opiskelijaedustajien kanssa. Tehtävään kuuluu myös jäsenpalvelua. Edunvalvonta-asiantuntija vastaa koulutuspolitiikan, sosiaalipolitiikan, kansainvälisten asioiden ja liikunnan edunvalvonnasta. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Kokonaistyöaika on 30 tuntia viikossa. Pohjapalkka on 1442,60 euroa kuukaudessa, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhde alkaa 31.8.2015 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset(at)lyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 19.8 2015 klo 14.00, otsikkoriville maininta ”Edunvalvonta-asiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään viikolla 35.

Lisätietoja edunvalvonta-asiantuntijan työstä: edunvalvonta-asiantuntija, Jaakko Mäki-Petäjä, edunvalvonta(at)lyy.fi (17.7.2015 saakka) puh. 045 138 4190 sekä hausta ja käytännön asioista: pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri(at)lyy.fi, puh. 040 578 4207. Tsekkaa hakukuulutus myös LYYn nettisivuilta.

 

Hae Arktisen keskuksen johtokunnan opiskelijajäseneksi!

Arktisen keskuksen johtokunnan tehtäviin kuuluvat mm. keskuksen toiminnan strateginen suunnittelu, keskuksen toiminnan ja talouden suunnittelu ja keskuksen henkilöstöön liittyvien esitysten tekeminen rehtorille. Arktisen keskuksen johtokunnan opiskelijajäsenen toimikausi alkaa nimeämispäivästä ja päättyy 31.12.2017. Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa, joko sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@lyy.fi, tai paperisena LYYn toimistolle osoitteeseen Ahkiomaantie 23 B, 96300 Rovaniemi. Päätöksen valittavasta henkilöstä tekee LYYn hallitus kokouksessaan. Hakuaika päättyy maanantaina 31.8.2015 klo 12:00. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon!

Lisätietoja: Pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri(a)lyy.fi, puh. 040-578 4207 ja LYYn nettisivulta.

 

Tarjolla ilmaista kuljetusta Porissa järjestettävään SuomiAreenaan to 16. heinäkuuta

Eurooppanuoret järjestää yhdessä ulkoasianministeriön kanssa Suomen 20. EU-jäsenyysvuoden kunniaksi nuorille suunnatun workshopin SuomiAreenassa torstaina 16.7. klo 10.30 - 11.45. Kaikille SuomiAreenasta kiinnostuneille tarjotaan tuona torstaina ilmainen kuljetus Helsingistä Poriin ja takaisin. Bussit lähtevät klo 6.30 Kiasman tilausbussipysäkiltä ja kuljetus on perillä noin klo 10.30. Bussikuljetukset ovat ilmaisia, mutta rajallisten paikkojen vuoksi ilmoittautumiset on tehtävä jo etukäteen viimeistään keskiviikkoon 7.7. mennessä seuraavalla lomakkeella → https://docs.google.com/forms/d/1PslF-OyUYMKhXMrhEKUnjETbPXdCWy3dZy7Pwwn7PVc/viewform?usp=send_form

Lisätietoja: Eurooppanuoret ry:n pääsihteeri Antti Ahonen puh. +358 44 5359400 /  +358 9 6811 5715 tai antti.ahonen(at)eurooppanuoret.fi.

 

Vuokraa LYYn sauna kesäkarkeloitasi varten

Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten koko kesän ajan. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi hintaan 100 € / ilta. Muille vuokraajille sauna lämpiää hintaan 150 € / ilta / sunnuntaista torstaihin ja 200 € / ilta / perjantaista ja lauantaihin. Varaukset voit suorittaa kesäaikaankin sähköpostitse osoitteeseen edunvalvonta(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.

Lisätietoja: www.lyy.fi/opiskelijalle/lyy-vuokraa/lyyn-sauna/ tai edunvalvonta(at)lyy.fi

 

Muista ilmoittautua läsnäolevaksi tulevalle lukuvuodelle!

Yliopistolain mukaan jokaisen opiskelijan on joka lukuvuosi ilmoittauduttava joko läsnä- tai poissaolevaksi yliopiston määräämällä tavalla. Ilmoittautuminen koko lukuvuodelle ja syyslukukaudelle alkaa WebOodin alkoi tiistaina 2.6. ja pelkälle kevätlukukaudelle voit ilmoittautua 2.12. alkaen. Muistathan lisäksi, että ainoastaan läsnäolevaksi ilmoittautunut opiskelija voi saada lukuvuoden aikana opintotukea sekä suorituksia rekisteriin!

Lisätietoja: http://www.ulapland.fi/Suomeksi/Opiskelu/Opinto-oikeudet-ja-ilmoittautuminen/Lukukausi-ilmoittautuminen

 

*********************


Briefly in English

LYY´s office´s opening hours

LYY´s office is closed and opens in August – see you then!

Eila’s Puoti opens on 10th of August.

 

Rent LYY’s Sauna during the summertime

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to edunvalvonta(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info: http://www.lyy.fi/opiskelijalle/lyy-vuokraa/lyyn-sauna/ or edunvalvota(at)lyy.fi


*********************


Liity listalle:
Lähetä viesti: ”SUB lyyinfo etunimi sukunimi”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: ”SIGNOFF LYYINFO”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestosihteeri(at)lyy.fi