Lyytiset viikolle 38 // LYY's weekly newsletter in English below

13.09.2019

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

 

Sisältö

 • LYYn asiakaspalvelun aukioloajat muuttuvat
 • LYYn ja yliopiston paitatilaus auki 22.9. saakka!
 • Hyvinvointiviikko 38
 • Edustajistovaalit 2019
 • Ehdota ansiomerkin saajaa
 • Ehdota vuoden opiskelijatekoa
 • LoimuSpeksi 2v vuosijuhla
 • Jännittämisen vertaistukiryhmä
 • Lapin korkeakoulujen opiskelijachat
 • Opinnot jumissa -vertaistyöryhmä
 • Employability Super Skills IEDU0010 course
 • "Eyes Online" -projekti etsii haastateltavia
 • OLL: Opiskelijoiden SM-kisat
 • Anna palautetta LYYn palautekanavassa
 • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
 • LYYn sauna vuokrattavissa          

 

Pistä ylös kalenteriin vuosijuhlaviikkojen ohjelma!

 

 

LYYn toimiston aukioloajat muuttuvat

Lapin yliopiston ylioppilaskunta palvelee Lapin yliopistolla, F-siivessä asiakaspalvelupisteellään seuraavasti:

 • Ti - To kello 12-14

Muina aikoina ylioppilaskunta palvelee osoitteessa Ahkiomaantie 23B. Otathan tällöin etukäteen yhteyttä: lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670.

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

  

  

 

 

LYYn ja yliopiston paitatilaus auki 22.9. saakka!

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan ja Lapin yliopiston yhteiset paidat ovat nyt viimein saatavilla! Paitamalleja on kaksi, college (unisex) ja huppari (unisex-malli sekä naisten malli), ja voit tilata ne nyt opiskelijaystävälliseen hintaan LYYn nettisivujen kautta.

Syksyn colleget jäsenille 30€ (Ei-jäsenille 35€)  ja hupparit jäsenille 35€ (Ei-jäsenille 40€), kun tilaat omasi 21.8.-22.9. välisenä aikana. Paidan tilaus on sitova. TILAA PAITA TÄÄLTÄ!  

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

 

Hyvinvointiviikko 38

Hyvinvointiviikko ja Eurolla liikkumaan viikko tulee taas! Viikolla 38 (16.9.-20.9.2019) tapahtuu jälleen vaikka ja mitä. Viikon aikana on luvassa muun muassa SportAppro, hyvinvointi- ja harrastemessut, sekä perinteinen syysvaellus! Viikon aikana pääsee myös liikkumaan eurolla sporttipassilla sekä jopa testaamaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja ilmaiseksi!

Lue lisää täältä!

 

Lisätietoja: Mika Vettainen, mika.vettainen@lapinamk.fi

 

 

 

Edustajistovaalit 2019  

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on ylioppilaskunnan korkein päättävä elin. Nykyisen edustajiston toimikausi päättyy 30.11.2019 ja uusi edustajisto aloittaa kaksivuotiskautensa 1.12.2019. Edustajistoon valitaan 20 edustajaa ja 20 varaedustajaa. Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston vaalit järjestetään keskiviikkona 6. marraskuuta 2019, ennakkoäänestyksien asettuessa 31.10.- 1.11.2019 ja 4.-5.11.2019 välisille ajoille.

Ehdokkaiden tai vaaliliittojen on jätettävä vaaliasiakirjat keskusvaalilautakunnalle osoitettuna suljetussa kuoressa ylioppilaskunnan toimistoon pääsihteerille, edunvalvonta-asiantuntijalle tai järjestö- ja viestintäasiantuntijalle osoitteeseen Ahkiomaantie 23 B, viimeistään 4.10.2019 klo 12.00 mennessä. Linkin takaa löydät tiedon tarvittavista vaaliasiakirjoista.

Lue lisää edustajistovaaleista täältä!

 

Lisätietoja: Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja, Janette Peltokorpi, epj(at)lyy.fi, Keskusvaalilautakunnan sihteeri, Heljä Kärnä, paasihteeri(at)lyy.fi

 

 

 

Ehdota ansiomerkin saajaa

Lapin yliopiston ylioppilaskunta palkitsee joka vuosi vuosijuhliensa yhteydessä ylioppilaskuntamme toimintaan osallistuneita henkilöitä kunniamerkein. LYYn ansiomerkkejä on annettu henkilöille, jotka ovat osallistuneet ylioppilaskunnan toimintaan ansiokkaalla tavalla.

 

Vuonna 2019 Lapin yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on mahdollisuus ehdottaa ansiomerkkien saajia. Jos siis tunnet henkilön, joka mielestäsi täyttää alla esitetyt ehdot, niin ehdota häntä rohkeasti ansiomerkin saajaksi! Liitä mukaan asianmukaiset perustelut. Ehdotetun henkilön ei tarvitse olla ylioppilaskuntamme jäsen.

 

EHDOTA ANSIOMERKIN SAAJAA TÄÄLTÄ!

Ehdotukset tulee lähettää viimeistään 22.9.2019 kello 23:59 mennessä.

Voit lähettää ainoastaan yhden ehdotelman kerrallaan.

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

 

Ehdota vuoden opiskelijatekoa

Lapin yliopiston ylioppilaskunta palkitsee tänäkin vuonna Vuoden opiskelijateon. Teko voi olla mikä tahansa yksityishenkilön tai suuremman ryhmän aikaansaannos, joka on jollakin tapaa vaikuttanut kanssaopiskelijoiden arkeen positiivisesti tai merkityksellisellä tavalla. Opiskelijateko palkitaan LYYn vuosijuhlassa 5. lokakuuta 2019.

Nyt on sinun mahdollisuutesi ilmiantaa meille tämän tunnustuksen ansaitseva ehdokas! Muista, että pieninkin teko voi olla merkityksellinen, joten älä arkaile ehdotuksen lähettämistä. Kerro meille kuka tai ketkä ovat tämän kunnian ansainneet ja muista perustella ehdotuksesi hyvin.

EHDOTA VUODEN OPISKELIJATEKOA TÄÄLTÄ!

Lähetä ehdotuksesi viimeistään 22.9.2019 kello 23:59 mennessä.

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

 

LoimuSpeksi 2v vuosijuhla

LoimuSpeksi on tullut täyteen kahden vuoden ikään ja sitähän on syytä juhlia! Tällä kertaa jätämme pelastusliivit maihin, sillä nämä spekstacularit vuosijuhlat vietetään kuivalla maalla. Emme kuitenkaan mene liian kauaksi Kemijoen tunnelmista, vaan saamme nauttia ihanasta joki-ilmasta Ravintola Valdemarin lämpöisessä huomassa.

Vuosijuhlaa vietetään perjantaina 20.9. kello 18:00 Ravintola Valdemarissa. Iltaan sisältyy upeaa seuraa, unohtumattomia hetkiä ja spontaaneja elämyksiä, joita siivittää alkumalja, maittava kolmen ruokalajin illallinen sekä ilmainen sisäänpääsy jatkoille.¨

Tapahtuma Facebookissa!

 

 

 

Jännittämisen vertaistukiryhmä

Jännitätkö sosiaalisissa tilanteissa tai pelottaako sinua tilanteet, joissa joudut olemaan esillä ja huomio kohdistuu sinuun? Monia meistä jännittää esimerkiksi uusien ihmisten tapaamiset, esiintymistilanteet, juhlat, ruokailutilanteet, asioiden hoito puhelimella tai vaikkapa tenttitilanne.

Tule mukaan jännittämisen vertaisryhmään pohtimaan jännittämisen lievittämisen keinoja! Pienryhmä kokoontuu 10 kertaa, ja siihen otetaan mukaan 10 osallistujaa.

Ryhmässä tutustutaan omaan jännittämiseen, etsitään vaihtoehtoisia tapoja nähdä jännittäminen osana elämää erilaisten harjoitteiden ja keskustelun avulla. Ryhmässä saat myös arvokasta vertaistukea. Teemme erilaisia hengitys- ja rentoutusharjoituksia ja etsimme yhdessä keinoja jännityksen lieventämiseksi.

Ryhmää ohjaavat YTHS:n terveydenhoitaja Sirpa Torvinen ja korkeakoulukuraattori Paula Perttunen opiskelijoiden hyvinvointipalveluista sekä ohjaaja Kim Kreus Balanssia ry:stä. Ryhmä alkaa 24.10, klo 16:00 ja jatkuu vuodenvaihteen yli sovitusti torstai-iltapäivisin. 

Ilmoittaudu mukaan! Paula puh. 040 484 4243 tai Sirpa puh. 046 710 1090.

 

 

 

Lapin korkeakoulujen opiskelijachatit

Tervetuloa keskustelemaan rennolla otteella opiskelijaelämään kuuluvista aiheista LUC hyvinvointipalveluiden järjestämään CHATiin. Uusien näkökulmien, vertaistuen ja erilaisten työkalujen saaminen voi tuoda lisää potkua opiskeluun!

Chatit järjestetään kerran kuukaudessa, tiistaisin klo 16.30-18.

 • 10.9.2019 Ihanan kauhea arki! Millaista on mielekäs opiskeluarki?
 • 8.10.2019 Homma hallussa? Miten suunnittelen omaa opiskelua ja ajankäyttöäni?
 • 12.11.2019 Saa jännittää! Vai saako?
 • 10.12.2019 Stressaako?
 • 14.1.2020 Opiskelijallako omaa aikaa? Palautumisen ja vapaa-ajan merkitys jaksamiselle.
 • 11.2.2020 Motivaatio hävöksissä? Mistä intoa opiskeluun?
 • 10.3.2020 Vaaditko itseltäsi liikaa?
 • 7.4.2020 Hei hei mitä kuuluu? Kuinka huolehdin itsestäni?
 • 12.5.2020 Nukuitko hyvin?

Chatit toteutetaan Adobe Connect (AC) –järjestelmällä. Tarkemmat ohjeet ja linkin chatiin saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostitse: Tuovi Honkela, Lapin AMK tuovi.honkela(at)lapinamk.fi tai Maija Törmänen, Lapin yliopisto maija.tormanen(at)ulapland.fi.

                                     

 

 

Opinnot jumissa -vertaistyöryhmä

Tule mukaan ryhmään, jossa etsitään yhdessä työkaluja opiskelun tueksi ja edistämiseksi. Ryhmässä käsitellään opiskelua tukevia menetelmiä (aikatauluttaminen, ajanhallinta, aloittaminen jne.), mutta jätetään aikaa myös luottamukselliselle keskustelulle sekä yhdessä tekemiselle. Jakaminen ja toisten tarinoiden kuunteleminen voimaannuttavat ja innostavat opiskelemaan. Tervetuloa!

 • KOKOONTUMISET: MAANANTAISIN 16.9., 23.9., 30.9., 7.10., 21.10., JA 28.10.
 • KELLONAIKA: KLO 14-16
 • PAIKKA: AHKIOMAANTIE 17, YLIOPISTON SAUNASEMINAARI-TILA

Ryhmään mahtuu 12 opiskelijaa.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tekstiviestillä korkeakoulukuraattorille: Maija Törmänen, puh. 040 484 4479.

  

 

 

Employability Super Skills IEDU0010 course

Dear Students, this is an invitation to join a course Employability Super Skills IEDU0010.

The objective of this course is to enhance the employability super skills by means of feedback, reflection and experiential learning workshops. Furthermore, the aim of this course is to establish how facilitation can benefit graduate students of the University of Lapland, so that the students will be able to create their employability after graduation, as well as their integration in working life in the future.

 

The course (WEBOODI – IEDU0010) is all about practical workshops designed to encourage communication, motivation, and leadership using reflection and feedback. It is a 3 Ects course starting September 2nd. There are two starting dates September 2nd and September 5th. The course is open to both FINNISH and INTERNATIONAL STUDENTS of the university of LAPLAND.

 

More information: Chohan Imran, chohan@ulapland.fi

 

 

 

"Eyes Online" -projekti etsii haastateltavia

Kansainvälinen "Eyes Online" -projekti etsii suomalaisten yliopistojen opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä osallistumaan tutkimushaastatteluun. Haastattelussa kysytään näkemyksiäsi valtion viranomaisten (lähinnä poliisin ja tiedusteluviranomaisten) toimivaltuuksista kerätä, tallentaa ja analysoida verkkoliikennettä ja -viestintää. Olemme kiinnostuneita myös siitä, miten ajatuksesi toimivaltuuksista vaikuttavat verkkokäyttäytymiseesi. Sinun ei tarvitse tietää aihepiiristä mitään erityistä etukäteen.

Haastattelu toteutetaan ensisijaisesti joko puhelimitse tai Skype for Business -sovelluksen kautta ja tyypillinen puhelun kesto on ollut alle tunnin. Tarvittaessa haastattelu voidaan toteuttaa myös kasvotusten Tampereella sinulle sopivassa, rauhallisessa paikassa, mutta ei kuitenkaan kotonasi. Haastattelu äänitetään. Äänite kirjoitetaan tekstimuotoon eli litteroidaan ja siitä poistetaan sinuun viittaavat tunnistetiedot, minkä jälkeen äänite tuhotaan. Löydät lisätietoa toimintatavoistamme sekä tutkimusprojektista yleisesti liitteenä olevasta osallistujainfosta. Voit myös kysyä allekirjoittaneelta, jos jokin jäi askarruttamaan.

Jos kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen Anna-Riitta.Leppanen(at)poliisi.fi. Osallistumisesi on tärkeää, koska projektimme haluaa ymmärtää ja tuoda näkyville myös kansalaisnäkökulmaa viranomaisten toimivaltuuksista valvoa verkkoliikennettä ja -viestintää.

Lisätietoja: Anna-Riikka Leppänen, Anna-Riitta.Leppanen(at)poliisi.fi

 

 

 

OLL: Opiskelijoiden SM-kisat

Opiskelijoiden SM-kisat (OSM-kisat) ovat valtakunnalliset korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskilpailut ja kisoihin osallistuu tuhansia opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista ympäri Suomen. OSM-kisojen tarkoituksena on tarjota taitotasoon katsomatta hauska kilpailuformaatti opiskelijoille, joissa tärkeintä on liikunnan tuottama ilo ja yhdessä tekemisen fiilis!

Syksyllä tulossa:

 • Pöytätennis 12.10. Kuopio
 • PUBG 18.10. Online
 • CS:GO 25.-26.10. Pori
 • Racketlon 26.-27.10. Jyväskylä
 • Futsal 7.-8.12. Vierumäki

Lue lisää OSM-kisoista täältä!

 

  

 

Anna palautetta LYYn palautekanavassa

LYY on luonut anonyymin palautekanavan, joka on kaikille avoin. Voit antaa ylioppilaskunnalle palautetta tai kysyä mieltä askarruttavasta asiasta joko ottamalla yhteyttä henkilökohtaisesti tai palautelomakkeen kautta. Voit lukea lisää ja jättää oman palautteesi täällä.

 

Lisätietoja: Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

 

Lisätietoja löydät täältä.

 

 

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen. Varaustilanteen voit tarkastaa nettisivuilta löytyvästä kalenterista.

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.


Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

 • Student union’s opening hours
 • Hoodie ordering open till 22.9.!
 • Sports and well-being week 38
 • Student parliament elections 2019
 • Suggest the badge of merit candidate
 • Suggest the student achievement of the year
 • Employability Super Skills IEDU0010 course
 • OLL: Student’s championship games
 • Give feedback on Student union’s feedback channel
 • Rent LYY’s Sauna for your parties

 

Put to your calendar!

 

 

Student Union’s opening hours

Student Union’s customer service point is open at the university, F-wing. The customer service is open:

 • Tuesday – Thursday at 12-14

If you need our services in other times, meeting times at the Student Union’s office (Ahkiomaantie 23B) can be agreed in advanced:  lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670.

 

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

  

 

 

Hoodie ordering open till 22.9.! 

They are finally available! The Student Union LYY, in collaboration with the University of Lapland, has designed a shirt that let's people know, you have studied in Lapland. There are two models, a hoodie (unisex and women's model) and a college sweatshirt (unisex), and you can get yours at a student-friendly price.

Autumn college sweatshirts for members of the Student union 30€ (non-member 35€) and hoodies for members 35€ (non-member 40€), when you order your shirt during 21.8.-22.9. 

ORDER YOUR SHIRT HERE!  

 

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

 

Sports and well-being week 38

We care about your well-being! Well-being week week 38 (16.9.-20.9.2019)

The week is full of action, for example SportAppro, Wellbeing fair in university’s main lobby from 11 to 14 and traditional hiking in the Arctic Circle hiking area. During the week you’ll be able to do sports with only 1€ and you can even test different kind of group sports for free!

Read more about the week from here!

More information: Mika Vettainen, mika.vettainen@lapinamk.fi

 

 

 

Student parliament elections 2019

The Student Parliament elections of the Student union of the university of Lapland is coming and now's the time to act!

 

Student parliament is the highest decision-making body in the student union. Student parliament is elected every second year, and next elections will be held in autumn 2019. The term of the present student parliament will end on 30th of November 2019 and the new parliament will start their term on 1st of December 2019. Student parliament elections of the Student Union of the University of Lapland will be held on 6th of November 2019, advance voting on 31.10.–1.11.2019 and 4.–5.11.2019.

A person entitled to vote will be eligible to stand for election. Documents used in the elections will be available at the student union’s office, Ahkiomaantie 23 B and can be found from the student union's websites. Candidates or electoral alliances must leave election documents in a sealed envelope addressed for central election committee for the Secretary General, Adviser of Educational and Social Affairs or Adviser of Organization and Communication at the student union’s office by 12pm on 4th of October 2019.

Read more about the elections from here!

 

More information: Chair of the Central election comittee, Janette Peltokorpi, epj(at)lyy.fi,  Secretary of the Central election comittee, Heljä Kärnä, paasihteeri(at)lyy.fi

 

 

 

Suggest the badge of merit candidate

Every year at the annual ball the student union rewards people with badges of merit, who have been taking part in the student union's activities in a commendable way.

Again this year, the members of the student union can suggest people, who deserve the student union's badge of merit. If you know a person, who deserves this tribute, please fill up this form with proper arguments. The person don't have to be a member of the student union.

SUGGEST THE LYY'S BADGE OF MERIT CANDIDATE FROM HERE!

Please send the suggestion before 22.9.2019 at 23:59. You can send on candidate's information/form.

 

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

 

Suggest the student achievement of the year

The student union of the university of Lapland rewards every year one Student achievement. The achievement can be any kind of accomplishment made by one person or a group, which has affected positively or meaningfully way to the student life. The Student achievement will be rewarded at the student union’s annual ball on 5th of October 2019.    

Now is your chance to reveal a candidate, who deserves this credit! Remember that also a small act can be meaningful, so don’t hesitate to send your suggestion. Tell us who would deserve to be the Student achievement of the year and remember to reason your suggestion!

SUGGEST HERE THE STUDENT ACHIEVEMENT OF THE YEAR!  

Send us your suggestion latest on 22.9.2019 at 23:59.

 

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

 

Employability Super Skills IEDU0010 course

Dear Students, this is an invitation to join a course Employability Super Skills IEDU0010.

The objective of this course is to enhance the employability super skills by means of feedback, reflection and experiential learning workshops. Furthermore, the aim of this course is to establish how facilitation can benefit graduate students of the University of Lapland, so that the students will be able to create their employability after graduation, as well as their integration in working life in the future.

 

The course (WEBOODI – IEDU0010) is all about practical workshops designed to encourage communication, motivation, and leadership using reflection and feedback. It is a 3 Ects course starting September 2nd. There are two starting dates September 2nd and September 5th. The course is open to both FINNISH and INTERNATIONAL STUDENTS of the university of LAPLAND.

 

More information: Chohan Imran, chohan(at)ulapland.fi

 

 

 

OLL: Student’s championship games

The Student’s championship games (OSM-kisat) are national championship games between college students. Thousands of students from different universities from all over Finland compete in various games, etc. Ice hockey and Bingo. The aim is to enjoy sports and do it together!

Upcoming this Spring:

 • Table tennis 12.10. Kuopio
 • PUBG 18.10. Online
 • CS:GO 25.-26.10. Pori
 • Racketlon 26.-27.10. Jyväskylä
 • Futsal 7.-8.12. Vierumäki

 

Read more about the student champion ship games from here!

 

 

 

Give feedback on Student union’s feedback channel

Student union has created a feedback channel, which is open to everyone. On the channel, you can tell your thoughts anonymously and ask anything. You can contact us personally or via feedback form. Leave your feedback here.

 

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

 

Rent LYY’s Sauna for your parties

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to edunvalvonta(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info from our website or jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

Sing in the list:

Send message: ”SUB lyyinfo first name lastname”

To the address: listaposti(at)uapland.fi

 

Sing off the list:

Send message: “SIGNOFF LYYINFO”

To the address: listaposti(at)ulapland.fi

 

Give feedback about “Lyytiset” to the address: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi