Lyytiset viikolle 4

19.01.2015

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestosihteeri(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

Sisältö:

 

-          Riemupiirakka 7.2, ilmoittautuminen 3.2 mennessä

-          Ylioppilaskunnan myöntämät perusavustukset haettavana

-          Hae yliopistokollegioon

-          Haku Lapin yliopiston eSosiaalityön maisterikoulutukseen on käynnistynyt

-          Opiskelija - vastaa YTHS:n asiakastyytyväisyyskyselyyn!

-          Muutoksia Meidän Lovisassa

-          Siepakoiden Nuorten Aikuisten –kansantanssiryhmän kevätkausi alkaa

 

*******************************************

LYYn toimiston aukioloajat

Toimisto on avoinna ma - to klo 12-15. HUOM! Opiskelijakortit, sporttipassit ja kalenterit Eilan Puodista.

 

Eilan Puodin aukioloajat

Avoinna ma - to klo 10-15 ja pe klo 10-14.

*******************************************

Riemupiirakka 7.2 – Ilmoittautuminen 3.2 mennessä

Opiskelijajärjestötoimijoiden kouluttautumispäivä Riemupiirakka on täällä jälleen! Koulutus järjestetään yliopistolla 7.2 ja on tarkoitettu erityisesti opiskelijajärjestöjen hallituksille. Alla olevan linkin kautta ilmoittautuminen sekä tarkemmat ohjeet ja aikataulu:

https://docs.google.com/forms/d/13UD4t8JgoUZYCphcJT-tWp5d8Y0Vl1MCK9wxpm0KBRk/viewform?usp=send_form

 

Ylioppilaskunnan myöntämät perusavustukset haettavana

Ylioppilaskunnan hallitus on avannut perusavustukset haettavaksi. Hakemukset on toimitettava 23.2.2015 klo 15.00 mennessä osoitteeseen LYY/Järjestösihteeri, Ahkiomaantie 23 B, 96300 Rovaniemi. Perusavustuksia jaetaan yhteensä 3000 euroa. Edustajisto päättää perusavustusten myöntämisestä maaliskuisessa kokouksessaan. Perusavustusta voidaan ylioppilaskunnan perusavustusohjesäännön mukaan myöntää ylioppilaskunnan jäsenten keskuudessa toimiville rekisteröityneille yhdistyksille, joiden tiedot yhdistysrekisterissä ovat ajantasaiset. Perusavustusta myönnetään yhdistyksen perustoiminnan tukemiseksi.

Lisätietoa hausta täällä: http://www.lyy.fi/ajankohtaista/uutiset/ylioppilaskunnan-myontamat-perusavustukset-haettavana/

 

Hae yliopistokollegioon

Yliopistokollegio päättää muun muassa yliopiston hallituksen jäsenten määrästä ja heidän toimikautensa pituudesta. Kollegio valitsee hallituksen ulkopuoliset jäsenet ja vahvistaa muut yliopistoyhteisön valitsemat hallituksen jäsenet. Kollegio myös vahvistaa yliopiston tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Yliopistokollegioon kuuluu 24 jäsentä ja 24 varajäsentä. Jäsenistä kahdeksan edustaa opiskelijoita. Yliopistokollegion opiskelijajäsenten toimikausi on kahden vuoden mittainen; 1.1.2014–31.12.2015.

Yliopistokollegioon haetaan kahta varajäsentä. Toimikausi alkaa välittömästi valinnan tekemisen jälkeen ja jatkuu normaalisti toimikauden loppuun.

Lue lisää täältä: http://www.lyy.fi/ajankohtaista/uutiset/hae-yliopistokollegioon/

 

Haku Lapin yliopiston eSosiaalityön maisterikoulutukseen on käynnistynyt

Lapin yliopisto vastaa työelämälähtöisiin haasteisiin toteuttamalla kolmivuotisen eSosiaalityön maisterikoulutuksen yhteistyössä työelämän toimijoiden kanssa. Haku eSosiaalityön maisterikoulutukseen on käynnistynyt 11.1.2015, ja hakuaika päättyy 2.2.2015.

Lisätietoja eSosiaalityön maisterikoulutuksesta osoitteessa: www.ulapland.fi/simo

 

Opiskelija - vastaa YTHS:n asiakastyytyväisyyskyselyyn!

YTHS:n asiakastyytyväisyyskysely lähetetään tammikuusta 2015 alkaen kevätlukukauden ajan sähköpostilla kaikille niille, jotka ovat oikeutettuja YTHS:n palveluihin. Voit myös vastata kyselyyn tästä linkistä<https://www.webropolsurveys.com/S/19CE3E8913292AAC.par>. Opiskelija ole aktiivinen, seuraa sähköpostiasi ja vastaa asiakastyytyväisyyskyselyyn! Kyselyn avulla varmistamme sen, että voimme kehittää toimintaamme juuri siihen suuntaan kuin sinä toivot.

 

Muutoksia Meidän Lovisassa

Lovisassa on ollut käynnissä lounaskokeilu, jossa asiakas on voinut itse annostella lämpimän ruoan. Kokeilu päättyy ikävä kyllä kannattamattomana 1.2.2015, jolloin alamme annostelemaan lämpimän ruoan lounaslinjastosta. Kiitos kaikille kärsivällisyydestä muutosten tiellä!

Lisätietoja: lovisa(at)lyy.fi

 

Siepakoiden Nuorten Aikuisten –kansantanssiryhmän kevätkausi alkaa

Oletko aina halunnut kokeilla tanhua, mutta et vielä ole löytänyt itsellesi sopivaa ryhmää? Oletko nuorena ollut tanhuaja, mutta viime vuosina harrastus on jäänyt taka-alalle?

Ei se mitään sillä Rovaniemi on tanhun ”luvattu kaupunki”. Sekä uudet että vanhat kansantanssijat ovat tervetulleita Kansantanssi- ja musiikkiryhmä Siepakoiden Nuorten Aikuisten ryhmään.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: siepakat(at)pp.inet.fi

 


*********************

Briefly in English

LYY´s office´s opening hours

Mon – Thu 12 noon – 3 pm.

 

Eilan Puoti´s opening hours

Mon – Thu 10 am – 3 pm.

Fri 10 am – 2 pm.

 

*********************

 

Complete the FSHS customer satisfaction questionnaire
During the spring term starting January 2015, the FSHS will be e-mailing a customer satisfaction questionnaire to all those entitled to use FSHS services. The questionnaire can also be accessed via this link.<https://www.webropolsurveys.com/S/A7DDE3EB55BFBA6D.par>
We encourage you to check your e-mail and complete the customer satisfaction questionnaire! The purpose of the survey is to make sure that we develop our services in the way you want us to.

 

Have you always wanted to try folk dance? Spring Semester of Siepakat -dance group is about to begin

Both new and old folk dancers are welcome to Siepakat –dance group for young adults. More information from: siepakat(at)pp.inet.fi


*********************

Liity listalle:
Lähetä viesti: ”SUB lyyinfo etunimi sukunimi”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: ”SIGNOFF LYYINFO”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestosihteeri(at)lyy.fi