Mielenilmaus opintotuen suunniteltuja leikkauksia vastaan

03.03.2016

 

12792218_1047940681929350_5714222064812778156_o.jpg

 

Helsingissä järjestetään mielenilmaus opintotukileikkauksia vastaan ensi viikon keskiviikkona 9.3.2016. Lapin yliopiston ylioppilaskunta kannustaa lämpimästi kaikkia hiihtolomaa viettäviä opiskelijoita niin Lapissa kuin etelässä osallistumaan mielenilmaukseen ja ilmaisemaan kantansa historiallisista opintotuen uudistuksista. Mielenilmauksen Facebook-tapahtuman ja lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunta (LYY) ja Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) järjestävät Helsingissä tapahtuvan mielenilmauksen lisäksi somemielenosoituksen. jolla vastustetaan opintotukeen suunniteltuja, massiivisia 150 miljoonan euron leikkauksia. Somemielenosoitus on jo alkanut ja jatkuu aina 9.3. saakka. Somemielenosoituksen Facebook-tapahtuman ja lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

 

Somemielenosoitukseen voi osallistua kaikkialla somessa mm. jakamalla kuvia ja twiittejä. Tapahtuman tarkoituksena on näyttää, että me emme hyväksy näin mittavia leikkauksia. Olit sitten opiskelija, entinen opiskelija tai huolestunut kansalainen, muista, että jokaisen panos somessa on tässä mielenilmauksessa tärkeää!

 

Mitä, miksi, missä?

 

Mitä? Somemielenosoitus

Miksi? Vastustamme suunniteltuja opintotuki-leikkauksia

Missä? Somessa! Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Periscope…

 

Miten voit osallistua? Kahdella tapaa!

1) Kuvilla: vaihda esimerkiksi kansikuvasi/profiilikuvasi mustavalkoiseksi #koulutuslupaus –kuvaksi.

2) T & J: tykkää ja jaa somessa koulutuslupaukseen liittyviä kuvia, kannanottoja yms. Muista tunniste #koulutuslupaus ja halutessasi myös #opintotuki

 

Osallistu mielenosoituksiin ja näytä päättäjille, että et hyväksy koulutuslupauksen rikkomista! #koulutuslupaus

 

Lisätietoja:

hallituksen puheenjohtaja Elias Rauhala, elias.rauhala(at)lyy.fi

hallituksen jäsen Iida Vesterinen, iida.vesterinen(at)lyy.fi