Osallistu kisaan ja suunnittele LYYn toimistolle seinämaalaus

02.11.2015

 

Tylsät, valkoiset ja persoonattomat toimiston seinät? Ei kiitos, ei enää! LYYn toimistolle kaivataan nyt kipeästi uutta ja persoonallisempaa ilmettä! Julistammekin käyntiin kisan, jossa etsitään tekijää toimistolle tulevalle seinämaalaukselle, sillä haluamme myös toimistomme tilojen ilmentävän enemmän sitä, mitä me olemme ylioppilaskuntana.

 

Kisan voittajan tulee sekä suunnitella maalaus että toteuttaa se erikseen sovittavana ajankohtana. Voittaja saa palkinnoksi 150 euroa. LYY maksaa seinämaalauksen tekemisestä syntyvät kulut.

 

Kisaan voit osallistua lähettämällä selkeän visuaalisen ehdotuksesi seinämaalauksesta, maalauksen kustannussuunnitelman sekä työn toteutussuunnitelman sähköpostitse osoitteeseen jarjestosihteeri(at)lyy.fi. Vaihtoehtoisesti voit tuoda ehdotuksesi liitteineen myös LYYn toimistolle aukioloaikojen puitteissa. Kilpailutöiden palautusaikaa on jatkettu ja töiden tulee olla perillä viimeistään 10.1.2016.

 

Voit tulla tutustumaan uudistettavaan seinään ja tilaan LYYn toimistolle aukioloaikojen puitteissa ti klo 12-15, ke klo 9-12 ja to klo 12-15 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Mahdollinen erillinen aika sovitaan järjestö- ja viestintäasiantuntijan kanssa.

 

Lisätietoja kisasta: järjestö- ja viestintäasiantuntija Mari Paavola, jarjestosihteeri(at)lyy.fi, +358 45 138 4192