TÄYDENNYSHAKU -Hae Opiskelijaedustajaksi!

12.11.2015

Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi!

 

Halloped-paikkojen täydennyshaku alkaa keskiviikkona 11.11. ja päättyy tiistaina 17.11. klo 12.

Täydennyshaku koskee kaikkien tiedekuntien tiedekuntaneuvostoja sekä yliopistokollegiota.

Aiemmista vuosista poiketen hakemukset toimitetaan ylioppilaskunnalle sähköpostilla (hakujärjestelmän teknisten ongelmien vuoksi).
Sähköiset hakemukset toimitetaan osoitteeseen hakemukset@lyy.fi

Paperiset hakemukset osoitteeseen Ahkiomaantie 23 B, 96300 Rovaniemi. Lisätietoja: edunvalvonta-asiantuntija Laura Ylinampa edunvalvonta(a)lyy.fi, p. 045-1384190.

Opiskelijaedustajien toimikaudet yliopiston toimielimissä alkavat 1.1.2016.

Hallopedit eli hallinnon opiskelijaedustajat ovat ylioppilaskunnan valitsemia edustajia yliopiston toimielimiin. He edustavat itsensä lisäksi koko opiskelijakuntaa. Hallopediksi voi hakeutua avoimessa haussa kuka tahansa yliopiston opiskelija.

Hallopedit ovat täysivaltaisia toimielintensä jäseniä ja vaikuttavatkin siihen, millaista opiskelu ja tutkimus yliopistossa tulevaisuudessa on. Heitä tuet parhaiten antamalla palautetta tai lähtemällä itse vapaaehtoiseksi.

HAE YLIOPISTON KOLLEGIOON

Kollegio on yliopiston korkein päättävä elin. Kollegio kokoontuu noin kaksi-kolme kertaa vuodessa. Vuosittain järjestetään yliopistokollegion ja yliopiston hallituksen yhteinen kokoontuminen. Kollegioon haetaan 8 varsinaista ja 8 varajäsentä opiskelijoista. Kollegion toimikausi on kaksi vuotta, 1.1.2016 – 31.12.2017.

 

HAE OIKEUSTIETEIDEN, KASVATUSTIETEIDEN, YHTEISKUNTATIETEIDEN TAI TAITEIDEN TIEDEKUNNAN TIEDEKUNTANEUVOSTOON

Jokaisella tiedekunnalla (kasvatustieteiden, oikeustieteiden, taiteiden ja yhteiskuntatieteiden tiedekunta) on tiedekuntaneuvosto. Tiedekuntaneuvostoon kuuluu 9-12 jäsentä ja yhtä monta varajäsentä. Tiedekuntaneuvostoissa ovat edustettuina professorit, muu henkilökunta ja opiskelijat. Tiedekuntaneuvosto huolehtii tiedekunnan strategisesta suunnittelusta, tekee esityksen tiedekunnan talousarvioksi ja tekee muun muassa esityksen yliopiston hallitukselle oppiaineisiin valittavien opiskelijoiden määrästä.

Tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenten toimikausi on yhden vuoden mittainen; 1.1.2016-31.12.2016.

Kuhunkin tiedekuntaneuvostoon haetaan 6 opiskelijajäsentä, joista kolme valitaan varsinaisiksi ja kolme varajäseniksi.

Lisää tietoa tiedekuntaneuvostoista: www.ulapland.fi -> valitsemasi tiedekunta -> tiedekunta tai tietoa tiedekunnasta -> tiedekuntaneuvosto