Tule mukaan järjestämään LYYn Kehyviikkoa

25.04.2016

 

Oletko kiinnostunut kehitysyhteistyöasioista? Tule mukaan järjestämään LYYn Kehitysyhteistyöviikkoa! Kehyviikko on lähes kaikissa Suomen yliopistoissa järjestettävä tapahtuma, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta kehitysyhteistyöstä, liittää globaalikasvatuksen ja viestinnän teemat opiskelijoiden elämään sekä tarjota opiskelijoille vaihtoehtoja.

 

Kehyviikkoa vietetään lokakuussa 10.10.-16.10.2016. Vapaaehtoiset järjestäjät saavat monipuolista kokemusta tapahtumajärjestämisestä niin kevään kuin syksyn aikana ja tekemistä riittää kaikenlaisille tekijöille! Jokainen vapaaehtoinen saa toimestaan työtodistuksen ja tietysti aimo määrän kokemusta tapahtumajärjestämisestä.


Kehyviikon teemana on YK:n kestävän kehityksen tavoitteet - Agenda 2030. Kehyviikon tarkoituksena on tarjota opiskelijoille päiväsaikaan luentoja ja seminaareja, joista opiskelijat saavat opintoihinsa lisää syvyyttä ja näkökulmia, mutta myös opintopisteitä. Iltaohjelmat ovat vapaamuotoisempia, mutta käsittelevät Kehyviikon laajaa teemaa kokonaisuutena. Kehyviikon ensimmäinen avustajakokous pidetään vapun jälkeen tiistaina 3.5. klo 14, joten tule paikalle katsomaan, kiinnostaako homma sinua!

 

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kehyviikko(at)lyy.fi. Voit myös liittyä Facebookissa mukaan ryhmään nimeltä ”Kehy-Viikko 2016”, jonka kautta saat lisätietoa Kehyviikon järjestelyistä.

 

Lisätietoja Kehyviikon tapahtumista ja vapaaehtoisten tehtävistä saa sähköpostitse myös LYYn kehitysyhteistyöviikon koordinaattori Matilda Taipaleelta, kehyviikko(at)lyy.fi.

 

Tietoa viime vuosien Kehyviikoista löydät Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) nettisivuilta.

 

Tervetuloa mukaan järkkäämään syksyn kivointa teemaviikkoa!