Tuutorihaku on nyt auki - haku käynnissä 5.-19.3.

05.03.2018


Opiskelija- ja kv-tuutorien haku on nyt käynnistynyt. Katso hakuohjeet ja paljon muuta tietoa tuutoroinnista LYYn opiskelijatuutoroinnin nettisivuilta: lyy.fi/tuutorointi


Apply now for an international tutor! Application form and more information about tutoring can be found right here: lyy.fi/tuutorointi

Lapin yliopistossa tuutorihaun - ja pääasiassa koko opiskelijatuutoronnin - organisoi ensi kertaa ylioppilaskunta. Organisointivaihdoksen myötä on tuutorointiin tulossa myös muutoksia.


Suurin muutos on se, että tuutorointia on sisällöllisesti jatkettu myös kevätlukukauden puolelle. Tällä pyritään vastaamaan erityisesti uusien opiskelijoiden toiveisiin. Uusille opiskelijoille suunnatuissa kyselyissä on keväällä saatava tuutorointi noussut yhdeksi isoimmista toiveista.

 
Toinen suuri muutos liittyy tuutoroinnin palaute- ja raportointimalleihin. Tulevana syksynä on ensi kertaa käytössä raportointimuotona ns. palautepöytä. Loka-marraskuun vaihteessa ainejärjestöt keräävät uusilta opiskelijoilta palautteen tuutoroinnista syyslukukauden osalta, ja tämä kerätty palaute käsitellään oppiaineen tuutoroinnin palautepöydässä. Syksyn raportointi tuutorin osalta on se, että hän osallistuu palautepöydän keskusteluun. Syksyn palaute- ja raportointimallin muutoksella kykenemme siihen, että voimme reagoida uusien opiskelijoiden toiveisiin kevään osalta mahdollisimman reaaliaikaisesti.

 
Lisätietoja hausta, muutoksista ja muista tuutorointiin liittyvästä voit saada edunvalvonta-asiantuntija Antti Eteläaholta (edunvalvonta(at)lyy.fi) tai hallituksen jäsen Otto Ikävalkolta (otto.ikavalko@lyy.fi). Ole rohkeasti yhteydessä!

 

Antti.jpg Antti Eteläaho                              Ottopoeka.jpg Otto Ikävalko