WANTED! PROJEKTIKOORDINAATTORI!

03.03.2017

 

VASTAAMAAN OPISKELIJOIDEN VAPPUVIIKON JÄRJESTELYISTÄ 

 

Opiskelijavappu on tapahtumakokonaisuus, jonka aikana järjestetään tapahtumia jalkapallo-ottelusta sitseihin ja jonka toteuttamisessa ovat tiiviisti mukana myös LYYn hallituksen vapaa-ajansektori ja ainejärjestöt. Tänä vuonna opiskelijavappu järjestetään teemalla Turistivappu. Vappuviikko alkaa 21.4.2017 ja päättyy vappupäivään 1.5.2017.

 

Projektikoordinaattori on vastuussa vappuviikon kokonaisuuden koordinoinnista, ylioppilaskunnan omien tapahtumien käytännön järjestelyistä sekä projektiviestinnästä. Pääset ideoimaan vappuviikon toteutusta yhdessä LYYn vapaa-ajanjaoston kanssa. Koordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä LYYn vapaa-ajansektorin kanssa.

 

Tässä projektissa pääset toteuttamaan yhden Lapin suurimmista opiskelijatapahtumista sekä kehittämän lappilaista opiskelijakulttuuria kokonaisuudessaan. Projektin lomassa pääset soveltamaan organisointitaitojasi, kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti tapahtumajärjestelyn saralla ja oppimaan itsestäsi projektinjohtajana. Projektin jälkeen sinulla on erittäin hyvä kokonaiskäsitys siitä, mitä onnistuneen tapahtumakokonaisuuden järjestäminen vaatii. Pääset myös verkostoitumaan innostavassa ja idearikkaassa ympäristössä.

 

Koordinaattorin työ vaatii aktiivisuutta ja vastuullisuutta, sekä sosiaalista ja ideoivaa tapaa tehdä työtä. Edellytämme viestinnällistä osaamista, lappilaisen vappuperinteen tuntemusta sekä projektinhallintakykyä. Koordinaattorin on oltava toiminnassaan oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen työhön.

 

Toivomme, että projektikoordinaattori voisi aloittaa työssään viimeistään maaliskuun lopussa. Varsinaista viikkotyöaikaa ei ole. Projekti loppuu viimeistään toukokuun puolessa välissä. Projektikoordinaattorille maksettava kokonaispalkkio on 650€. 

 

Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@lyy.fi. Otsikkoriville ”Hakemus projektikoordinaattoriksi”. Kerro meille hakemuksessasi mikä mielestäsi on kaikkein tärkeintä vappuviikon järjestämisessä ja mitä odotat projektilta. Hakuaika päättyy 19.3.2017.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri@lyy.fi 040 578 4207

Hallituksen puheenjohtaja Matias Kassala, puheenjohtaja@lyy.fi  044 030 4243