Ylioppilaskunnan myöntämät perusavustukset haettavana

02.02.2016

 

Ylioppilaskunnan hallitus on avannut perusavustukset haettavaksi. Hakemukset on toimitettava 26.2.2016 klo 15.00 mennessä osoitteeseen LYY / Järjestösihteeri, Ahkiomaantie 23 B, 96300 Rovaniemi. Perusavustuksia jaetaan yhteensä 3000 euroa. Edustajisto päättää perusavustusten myöntämisestä 22.3. pidettävässä kokouksessaan.

 

Perusavustusta voidaan ylioppilaskunnan perusavustusohjesäännön mukaan myöntää ylioppilaskunnan jäsenten keskuudessa toimiville rekisteröityneille yhdistyksille, joiden tiedot yhdistysrekisterissä ovat ajantasaiset. Perusavustusta myönnetään yhdistyksen perustoiminnan tukemiseksi.

 

Perusavustushakemukset tehdään kirjallisesti ylioppilaskunnan perusavustushakemuslomakkeella. Perusavustushakemukseen on liitettävä ainejärjestön tai yhdistyksen varsinaisen kokouksen pöytäkirja, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Älä kuitenkaan toimita alkuperäisiä asiakirjoja vaan oikeaksi todistetut kopiot. Jos ainejärjestö tai yhdistys on saanut ylioppilaskunnan perusavustusta edellisenä vuonna, liitetään hakemukseen myös kopio varsinaisen kokouksen hyväksymästä edellisen vuoden toimintakertomuksesta.

 

Perusavustushakemuksen liitteeksi tulee liittää lyhyt, maksimissaan puolen sivun mittainen selvitys siitä, kuinka paljon avustusta haetaan ja mihin rahasumma pääsääntöisesti käytetään.

 

Perusavustuksen hakulomake löytyy osoitteesta http://www.lyy.fi/files/8714/2115/5673/perusavustushakemus.pdf.

 

Lisätietoja: järjestö- ja viestintäasiantuntija Mari Paavola, jarjestosihteeri(at)lyy.fi, +358 45 138 4192.