Ylioppilaskunnan myöntämät perusavustukset haettavissa!

22.02.2019

 

YLIOPPILASKUNNAN MYÖNTÄMÄT PERUSAVUSTUKSET HAETTAVANA, HAKUAIKAA 15.3. ASTI

 

Ylioppilaskunnan hallitus on avannut perusavustukset haettavaksi. Hakemukset on toimitettava 15.3.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi tai LYY / Järjestöasiantuntija, Ahkiomaantie 23 B, 96300 Rovaniemi. Sähköpostitse lähetetyt hakemukset tulee otsikoida muotoon ”perusavustukset”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä. Perusavustuksia jaetaan yhteensä 5000 euroa. Edustajisto päättää perusavustusten myöntämisestä kokouksessaan.

 

Perusavustusta voidaan ylioppilaskunnan perusavustusohjesäännön mukaan myöntää Lapin yliopiston ylioppilaskunnan jäsenten keskuudessa toimiville rekisteröityneelle yhdistykselle, jonka tiedot yhdistysrekisterissä ovat ajantasaisia. Perusavustusta myönnetään yhdistyksen perustoiminnan tukemiseksi.

 

Perusavustushakemukset tehdään kirjallisesti ylioppilaskunnan perusavustushakemuslomakkeella. Perusavustushakemukseen on liitettävä ainejärjestön tai yhdistyksen varsinaisen kokouksen pöytäkirja, toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019. Älä kuitenkaan toimita alkuperäisiä asiakirjoja vaan oikeaksi todistetut kopiot. Jos ainejärjestö tai yhdistys on saanut ylioppilaskunnan perusavustusta edellisenä vuonna, liitetään hakemukseen myös kopio varsinaisen kokouksen hyväksymästä edellisen vuoden toimintakertomuksesta.

 

Perusavustushakemuksen liitteeksi tulee liittää lyhyt, maksimissaan puolen sivun mittainen selvitys siitä, kuinka paljon avustusta haetaan ja mihin rahasumma pääsääntöisesti käytetään.

 

Perusavustuksen hakulomake löytyy täältä.

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija Meri Forsman, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi, +358 45 138 4192.