LYYn sauna

 

Ylioppilaskunnan saunatila sijaitsee Rovaniemen keskustassa osoitteessa Hallituskatu 20 D, ylimmässä kerroksessa. Noin 63 neliöinen tila sopii mainiosti erilaisiin kokouksiin sekä vapaamuotoisiin illanviettoihin. Saunan pystyy nyt varaamaan Sauna Online -palvelusta, jonka kautta pystyt hoitamaan myös itsenäisesti saunan laskutuksenkin! 

Saunatila on remontoitu täysin vuonna 2012 ja saunatilan sohva on uusittu vuonna 2018.

Varustelu: Sauna (noin 6 hlö), jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, kahvinkeitin, mikro, astiasto, tv sekä cd-soitin esimerkiksi puhelimeen sopivalla aux-liitännällä.


Hinnat 1.1.2019 alkaen:

  • Ylioppilaskunnan jäsenet ma-to 100 € / ilta (vuokraajan on oltava läsnäoleva jäsen)
  • Ylioppilaskunnan jäsenet pe-su 120 € / ilta 
  • Ei jäsenet ma-to 100€ / ilta
  • Ei jäsenet pe-su 220€ / ilta


Huom! Hintoihin lisätään ei-jäsenelle 5€:n laskutuslisä. Paikanpäällä maksettuna hinta on 100 tai 220 euroa.

 
Huom! Saadaksesi jäsenalennuksen vuokrasta, tarvitset alennuskoodin SaunaOnline palvelussa ja varauksen tekijän tulee olla Ylioppilaskunnan jäsen. 

 

PERUUTUS

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

 

Voit varata tilan alla olevan linkin kautta. Varaustilanteen näet alla olevasta kalenterista.

Lisätietoja voit kysellä: lyy@lyy.fi tai klo 8-16 p. +358 44 787 5670

 

IN ENGLISH

Please make your reservation here in English.