Etusivu

Lue LYYn lausunto YTHS:n taloudelliseen sopeuttamiseen!

Lausunto

YTHS:n taloudellinen tilanne, opiskelijarahoituksen taso, sopeuttamistarpeet

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunta kiittää Suomen ylioppilaskuntien liittoa mahdollisuudesta lausua Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön taloudelliseen sopeuttamiseen. Lisäksi LYY haluaa kiittää SYL:a kattavasta ja selkeästä taustamateriaalista.

Lue lisää: Lue LYYn lausunto YTHS:n taloudelliseen sopeuttamiseen!

   

LYYn toimiston pääsiäisen aukioloajat // LYY’s office opening hours during Easter break


Pääsiäisen aikana LYYn toimisto on suljettuna to 17.4. ja ma 21.4. LYYn toimisto on auki normaalisti ma 14.4. klo 9-11 ja 12-15, ti 15.4.-ke 16.4. klo 12-15 sekä ti 22.4.-to 24.4. klo 12-15.
Lisätietoja: LYYn toimisto Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen p. +358 44 787 5670
//
LYY’s office is closed during Easter break on Thursday 17th of April and on Monday 21st of April. Office is normally open on Monday 14th at 9-11am and 12-3pm, Tue 15th -Wed 16th at 12-3pm and next week  on Tue 22nd-Thu 24th of April.
More information: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , p. +358 44 787 5670

   

Lapin opiskelijakalenterin kansikuvakilpailun voittaja


tiedote julkaistu 15.4.2014


Lapin yliopiston ylioppilaskunta (LYY) tuottaa tänä vuonna opiskelijan lukuvuosikalenterin yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan, ROTKOn, kanssa. Opiskelijakalenterin kansikuvakilpailu on ollut käynnissä tammi-helmikuun ajan. Kansikuvaksi tuli laaja valikoima erilaisia ehdotuksia, joista kuitenkin LYYn ja ROTKOn valintatiimi melko yksimielisesti valitsi Risto Viitasen suunnitteleman sinisen kannen poronpää-kuvioilla. Audiovisuaalisen mediatutkimuksen maisteriohjelmassa opiskeleva Viitanen kertoi saaneensa idean kalenterin kanteen jo aikaisemmin pyöritellystä ajatuksesta käyttää poronpäätä ja luoda sillä yleistä lappilaista tunnelmaa: ”Ajatuksena oli heti aluksi suunnitella jotain mikä sopisi laajemmin Lappiin ja opiskelijoihin, ei vain yliopisto-opiskelijoihin ja Rovaniemeen viittaavaa.” Ajatus toimi ja näin ollen Viitasen suunnittelema kuva koristaa Lapin opiskelijakalenterin 2014-2015 kantta seuraavan vuoden.

   

Lyytiset viikolle 16 // LYY's weekly newsletter Briefly in English below

Lue lisää: Lyytiset viikolle 16 // LYY's weekly newsletter Briefly in English below

   

Jaakko Mäki-Petäjä LYYn uudeksi edunvalvonta-asiantuntijaksi


tiedote julkaistu 11.4.2014


Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on kokouksessaan 10.4.2014 valinnut ylioppilaskunnan uudeksi edunvalvonta-asiantuntijaksi oululaisen filosofian ylioppilaan Jaakko Mäki-Petäjän. Jo pitkään edunvalvonta-asioiden parissa toiminut Mäki-Petäjä opiskelee Oulun yliopistossa Suomen ja Skandinavian historiaa ja työstää parhaillaan pro gradu -tutkielmaansa. Mäki-Petäjä on aiemmin vaikuttanut mm. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa, vastuualueenaan sosiaalipolitiikka ja kunta-asiat sekä toiminut hallinnon opiskelijaedustajan mm. tiedekuntaneuvostossa.

Lue lisää: Jaakko Mäki-Petäjä LYYn uudeksi edunvalvonta-asiantuntijaksi

   

Tulevat tapahtumat

Ei tapahtumia

Ajankohtaista

Luetko Lyytisiä, ylioppilaskunnan viikkotiedotetta?

Yhteistyössä

KuriiriKamarainen